Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Nathan Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 1. 2007, 20:34:14
Nedávno jsem zrušil stránky. Ozval se mi jeden zájemce, že by měl zájem o koupi.
Návštěvnost se pohybuje okolo pětiset, v atraktivním období návštěvnost pravidelně přesahovala 2500. (měřeno toplistem a awstats). Žádné databáze a žádný redakční systém. V google je stránka po napsání tématu na prvním místě (PR 4). Hosting a doménu (com) mám zaplacenou ještě na téměř 11 měsíců (u cesky-hosting.cz). Nerad bych tu uváděl odkaz... Každopádně bych chtěl znát Váš názor na to, kolik si mám říct |
||
habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 11. 1. 2007, 20:48:08
Každopádně bych chtěl znát Váš názor na to, kolik si mám říct
No když nám to neukážeš, tak co bys asi mohl čekat za odpověď? |
||
JersyWoo Profil |
#3 · Zasláno: 11. 1. 2007, 20:51:19
Při nákupu komunitních webů jejich hodnotu určuji podle přibližného reklamního zisku (odhadovaný budoucí) za 1 kalendářní rok.
|
||
Timy Profil |
#4 · Zasláno: 11. 1. 2007, 21:10:27
JersyWoo
Jen tak pro mou informaci: To je obecný nebo osobní úzus? |
||
JersyWoo Profil |
#5 · Zasláno: 11. 1. 2007, 21:20:52
Nejspíš osobní. Ale dříve jsem tenhle úzus někde od někoho zdělil.
|
||
Marek Prokop Profil |
#6 · Zasláno: 11. 1. 2007, 22:37:05
Ono to většinou bývá tak, že majitel webu nechce jít pod dvouletý výnos, kdežto pro kupce je i jednoletý spíš moc. YouTube a spol. jsou samozřejmě výjimka.
Nathane, pošlete mi případně podrobnosti na marek@sovavsiti.cz, třeba mě ten web bude zajímat. |
||
Tomas Beranek Profil * |
Podle moudrych investicnich knizek je reálná cena na úrovni 1/4 rocního obratu. Ale je to samozrejme individualni. Rozhodne chtejte co nejvic!
Tomas Beranek |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
otázek Profil * |
#8 · Zasláno: 16. 1. 2007, 07:44:00
Nathan Já vím jedno.. pokud bys sem dal odkaz a je to opravdu tamticky zajímavý web, je klidně možný že by se cena vyšplhala astronomicky nahoru :)
|
||
otázek Profil * |
#9 · Zasláno: 16. 1. 2007, 07:44:43
Tamticky znamená tematicky :))
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0