Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kchrz Profil |
#1 · Zasláno: 21. 1. 2007, 12:10:36 · Upravil/a: kchrz
Chtěl bych se zeptat, podle jakého schématu či klíče vybírá AdSense reklamy na web. Můj web obsahuje info o medicíně, studentských medicínských akcích, studijních materiálech, ale reklamy se mi zobrazují zásadně na Hotely, ubytování a podobně.
Lf1.cz |
||
nightfish Profil |
#2 · Zasláno: 21. 1. 2007, 12:16:31
kchrz
vybírá je podle kontextu... a samozřejmě je problém v případě, kdy k danému tématu nemá žádné tematické inzeráty... doporučuji v kódu stránky vyznačit textový obsah (tedy třeba samotný článek) pomocí <!-- google_ad_section_start --> a <!-- google_ad_section_end -->, třeba to pomůže |
||
Retal Profil |
#3 · Zasláno: 21. 1. 2007, 12:49:49
kchrz
Vybírám klíčová slova z nadpisů článků, jak je může vidět Google: ples, doktoři, koncert, party, koncert, party... ? :-) |
||
Richi Profil |
#4 · Zasláno: 21. 1. 2007, 15:22:34
kdy jsi tam vložil kod? podle toho co vidím já tak tam ješte nebyl u tebe robot AdSensu roto se vkládáj nerelevantní anglické reklamy a neplacené charitativní banery ... musíš chvíli počkat
|
||
kchrz Profil |
#5 · Zasláno: 22. 1. 2007, 14:50:36
No mám tam tu reklamu cca týden a půl.
Ještě tedy pár dní vydržím a pak zkusim zjednat nápravu. Každopádně díky. |
||
Richi Profil |
#6 · Zasláno: 22. 1. 2007, 15:39:19
to je dost dlouho, doporučuju to co napsal nightfish
doporučuji v kódu stránky vyznačit textový obsah (tedy třeba samotný článek) pomocí <!-- google_ad_section_start --> a <!-- google_ad_section_end --> |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
fanous Profil * |
#7 · Zasláno: 27. 1. 2007, 10:34:01
HELE ted mě napadlo,
1. pujdu na jiné stránky a okopíruju si ze zdrojového kodu cizí google adsence kod a vložím ji na své stránky 2. Začnu na to masivně klikat 3. Zruší mu učet ? JÁ BYCH BYL NERAD, KDYBY SE MI TO NĚKDY STALO :( Je proti tomu nějak google chráněn? |
||
kchrz Profil |
#8 · Zasláno: 27. 1. 2007, 11:59:22
<!-- google_ad_section_start --> a <!-- google_ad_section_end -->
Můžu teda třeba jen to těcho ovozovek vložit klíčová slova? |
||
nightfish Profil |
#9 · Zasláno: 27. 1. 2007, 12:01:56
Můžu teda třeba jen to těcho ovozovek vložit klíčová slova?
nejsou to uvozovky, nýbrž komentáře a vložit do něj klíčová slova můžeš, otázkou je, co se stane... |
||
kchrz Profil |
#10 · Zasláno: 27. 1. 2007, 12:08:03
Jasně, špatně jsem se vyjádřim, vím,že nejde o uvozovky. Každopádně se opravdu nic nestalo :-)
|
||
nightfish Profil |
#11 · Zasláno: 27. 1. 2007, 12:20:20
kchrz
a byl už u tebe od té změny adsense bot? |
||
kchrz Profil |
#12 · Zasláno: 27. 1. 2007, 12:22:01
ehm a jak to prosím zjistím? Jsme v tomto směru lama
|
||
quinux Profil |
#13 · Zasláno: 27. 1. 2007, 13:15:00
fanous
Je proti tomu nějak google chráněn? Řekl bych, že pozná, že je reklama na jiném než registrovaném webu takže se asi nebude ani zobrazovat. |
||
nightfish Profil |
#14 · Zasláno: 27. 1. 2007, 13:18:57
quinux
Řekl bych, že pozná, že je reklama na jiném než registrovaném webu takže se asi nebude ani zobrazovat. google umožňuje používat reklamu i na webech, které nejsou registrované, pakliže neporušují pravidla AdSense, takže tudy asi cesta nevede Je proti tomu nějak google chráněn? Tyhle případy se zřejmě budou individuálně posuzovat a řešit s podporou. |
||
Petra Profil |
#15 · Zasláno: 27. 1. 2007, 14:04:55
Je proti tomu nějak google chráněn?
IMHO tady jsou jednak aplikované techniky na odhalování clickfraudu v AdWords - tj. když někdo začne masivně klikat, tak se to prostě započítá mezi falešné prokliky, inzerent nebude platit, majitel AdSense účtu nic nedostane. Druhak by pak zřejmě došlo k nějakému tomu technickému ověření jako zjištění IP, možná i varování, myslím, že z toho by se majitel účtu vyargumentoval celkem snadno. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0