Autor Zpráva
kchrz
Chtěl bych se zeptat, podle jakého schématu či klíče vybírá AdSense reklamy na web. Můj web obsahuje info o medicíně, studentských medicínských akcích, studijních materiálech, ale reklamy se mi zobrazují zásadně na Hotely, ubytování a podobně.
Lf1.cz
nightfish
kchrz
vybírá je podle kontextu... a samozřejmě je problém v případě, kdy k danému tématu nemá žádné tematické inzeráty...

doporučuji v kódu stránky vyznačit textový obsah (tedy třeba samotný článek) pomocí <!-- google_ad_section_start --> a <!-- google_ad_section_end -->, třeba to pomůže
Retal
kchrz
Vybírám klíčová slova z nadpisů článků, jak je může vidět Google:

ples, doktoři, koncert, party, koncert, party...

?
:-)
Richi
kdy jsi tam vložil kod? podle toho co vidím já tak tam ješte nebyl u tebe robot AdSensu roto se vkládáj nerelevantní anglické reklamy a neplacené charitativní banery ... musíš chvíli počkat
kchrz
No mám tam tu reklamu cca týden a půl.
Ještě tedy pár dní vydržím a pak zkusim zjednat nápravu.
Každopádně díky.
Richi
to je dost dlouho, doporučuju to co napsal nightfish
doporučuji v kódu stránky vyznačit textový obsah (tedy třeba samotný článek) pomocí <!-- google_ad_section_start --> a <!-- google_ad_section_end -->
fanous
Profil *
HELE ted mě napadlo,
1. pujdu na jiné stránky a okopíruju si ze zdrojového kodu cizí google adsence kod a vložím ji na své stránky
2. Začnu na to masivně klikat
3. Zruší mu učet ? JÁ BYCH BYL NERAD, KDYBY SE MI TO NĚKDY STALO :(

Je proti tomu nějak google chráněn?
kchrz
<!-- google_ad_section_start --> a <!-- google_ad_section_end -->
Můžu teda třeba jen to těcho ovozovek vložit klíčová slova?
nightfish
Můžu teda třeba jen to těcho ovozovek vložit klíčová slova?
nejsou to uvozovky, nýbrž komentáře
a vložit do něj klíčová slova můžeš, otázkou je, co se stane...
kchrz
Jasně, špatně jsem se vyjádřim, vím,že nejde o uvozovky. Každopádně se opravdu nic nestalo :-)
nightfish
kchrz
a byl už u tebe od té změny adsense bot?
kchrz
ehm a jak to prosím zjistím? Jsme v tomto směru lama
quinux
fanous
Řekl bych, že pozná, že je reklama na jiném než registrovaném webu takže se asi nebude ani zobrazovat.
nightfish
quinux
Řekl bych, že pozná, že je reklama na jiném než registrovaném webu takže se asi nebude ani zobrazovat.
google umožňuje používat reklamu i na webech, které nejsou registrované, pakliže neporušují pravidla AdSense, takže tudy asi cesta nevede

Tyhle případy se zřejmě budou individuálně posuzovat a řešit s podporou.
Petra
IMHO tady jsou jednak aplikované techniky na odhalování clickfraudu v AdWords - tj. když někdo začne masivně klikat, tak se to prostě započítá mezi falešné prokliky, inzerent nebude platit, majitel AdSense účtu nic nedostane. Druhak by pak zřejmě došlo k nějakému tomu technickému ověření jako zjištění IP, možná i varování, myslím, že z toho by se majitel účtu vyargumentoval celkem snadno.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0