Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
gaudino Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 2. 2007, 09:49:20
dobry den,
chtel jsem se zeptat, jestli by mi mohl nekdo poradit, jak mam udelat nejlepsi reklamu sveho webu na internetu? Mam uplne novy informacni portal a potrebuji ho co nejvice zviditelnit. Snazil jsem se cely web co nejvice optimalizovat podle SEO a vse mam 100procent validni.....to bych rekl, ze je takovy dobry vychozi zaklad.....ale ted bych potrebovat nejakou reklamu! Dekuji za radu! |
||
Railbot Profil |
#2 · Zasláno: 27. 2. 2007, 09:54:51
Snazil jsem se cely web co nejvice optimalizovat podle SEO a vse mam 100procent validni
Můžu mít dotaz? Cá má validita společného se SEO? |
||
tiso Profil |
#3 · Zasláno: 27. 2. 2007, 09:55:19
otázka pre začiatok: koľko máš peňazí?
|
||
gaudino Profil * |
#4 · Zasláno: 27. 2. 2007, 10:04:23
To Railbot: Nic takoveho jsem nepsal! Precti si tu vetu jeste jednou, kdyz jsi to dokonce citoval :-)
Mimochodem, ptal jsem se na neco jineho.... |
||
gaudino Profil * |
#5 · Zasláno: 27. 2. 2007, 10:07:33
To Tiso: jeste jsem se prave moc webovou reklamou nezabyval, takze bych spise potreboval poradit...jake jsou moznosti s jakou efektivitou a za jake penize....dik
|
||
Railbot Profil |
#6 · Zasláno: 27. 2. 2007, 11:38:10
gaudino
Tak jo no, uznávám, že při druhém přečtení jsem možná narazil na ten význam, jaký to asi mělo mít :) Sorry. Jinak čím více peněz, tím větší reklama, to jsou selské počty :) |
||
MichalekII Profil * |
#7 · Zasláno: 27. 2. 2007, 12:18:47
tiso ono to jde také spočítat nopak, hrubě se dá i odhadnout kolik tě bude stát jeden návštěvník, máš alespoň představu kolik lidí chceš tou reklamou přilákat/oslovit?
|
||
tiso Profil |
#8 · Zasláno: 27. 2. 2007, 12:58:44
MichalekII - ja? Žiadnu... Len ma zaujímalo ako to myslí s tou reklamou...
|
||
MichalekII Profil * |
#9 · Zasláno: 27. 2. 2007, 14:14:31
Chyba se vloudila, smozřejmě, že se jsem to chtěl směřovat na gaudino
|
||
KimSeo Profil * |
#10 · Zasláno: 27. 2. 2007, 14:23:07
To jsou odpovědi!!! Nechápu proč se ve všech diskuzích hned všichni chytají za slovo. Z dotazu je zcela zřejmé oč jde. Samozřejmě záleží na ochotě investovat.
1) Navrhoval bych provést ruční kvalitní zařazení stránek do katalogů a dbát na správný "anchor" text. Na cz internetu je cca 100 více či méně kvalitních katalogů kam lze zdarma přidat odkaz. 2) Nevím jakého oboru jsou tvé stránky a jaké máš finanční možnosti, ale je možné využít reklamní systém AdWords, Sklik, Etarget 3) Pokud jde o regionální informační portál, snažil bych se o výměnu odkazu se všemi možnými spolky a organizacemi v regionu 4) Udělal bych stránku "výměna odkazů" a nabízel ikonku ke stažení výměnou za zpětný link 5) Kvalitní a často obměňovaný obsah spolu s kvalitními odkazy a optimalizovanými stránkami je reklama sama o sobě |
||
gaudino Profil * |
#11 · Zasláno: 27. 2. 2007, 16:54:56
To KimSeo: no konecne se nasel po skoto 5ti hodinach nekdo, kdo je schopny mi odpovedet na moji otazku!
Diky KimSeo :-) PS: Pokud mozno bych se jeste rad zeptal, jaky nazor mas na ten billborad.cz....ten ceskej reklamni system!! Vyplati se to? Je to ucelne? dekuji |
||
gaudino Profil * |
#12 · Zasláno: 27. 2. 2007, 16:55:56
teda billboard.cz ....jsem se prepsal
|
||
Radek Novák Profil * |
#13 · Zasláno: 27. 2. 2007, 19:51:47
Billboard.cz - já osobně raději preferuji přímou výměnnou reklamu s portály. Máte tak výměnny poměr 1:1 či pokud jste šikovnej a máte trochu kliku, uděláte třeba i 1:1,25. Máte nad tím kontrolu, můžete si tak vybrat stránky podobného zaměření, které mají banner ve stejné pozici jako Vy.
Shrnu Vám to na příkladu, byl jsem u Billboardu, mám zhruba 300.000 zobrazení denně. Když jsem měl dobrý den, povedl se mi clickrate i 0,2%. Nyní se postupně snažím zrušit billboard a nahradit jej standartní výměnnou reklamou (přímo se domluvit s portály). Clickrate vzrostl na neuvěřitelných 0,85%, což je více jak čtyřnásobek a to Vás billboard ještě o 1/4 vydělaných kreditů okrádá. Na billboardu jsem tedy denně získal zhruba 600 kliků/den, takto získám zhruba 3000 kliků/den, což je sakra rozdíl. Pokud by Vás zajímalo, proč je v tom tak veliký rozdíl, napíši Vám zde pár faktů: - Pokud dá někdo na stránky billboard, dá ho nejčastěji do málo viditelné pozice, kam zavítá minimum návštěvníků. - Spousta lidí také podvádí, různými způsoby vytváří falešná zobrazení a generují si tak více kreditů a BillBoard na to ve většině případů prostě nepřijde. - Billboard si bere 1/4 kreditů, tím pádem ztrácíte každé Vaše 4. zobrazení - a v neposlední řadě pokud máte větší portál, může se stát, že denně vyděláte např. 1.500.000 kreditů, ale utratíte jen 600.000 - BillBoard je totiž zahlcen a není schopen pohltit všechny Vaše vydělané kredity. Vaše kredity se tak budou do nekonečna střádat a pak se klidně může stát, že na účtě budete mít více a více kreditů a poté začnete uvažovat nad tím, jestli má ten všude oslavovaný BillBoard vůbec smysl. Pokud jste férový, dal by jste si reklamy do viditelných pozic a podvod je pro Vás cizím slovem, domluvte si individuální výměnnou reklamu. Pokud byste měl zájem si dát reklamu do málo viditelné pozice, generovat neplatná kliknutí a vydělávat spoustu kreditů, běžte do BillBoardu, u kterého je minimální šance, že by na Vaše podvodné aktivity přišel. |
||
gaudino Profil * |
#14 · Zasláno: 27. 2. 2007, 22:38:45
To Radek Novak:
Dekuji za moc pekne vysvetleni ohledne me otazky v podobe maleho slohoveho cviceni :-)! Urcite dam na vasi radu a zkusim formu te prime vymenne reklamy s portaly a weby, ktere budou zamereny na nejakou "bratrskou" tematiku. Takze jeste jednou moc dekuji! |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0