Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Denny Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 4. 2007, 15:12:57
Dobrý den,
potřeboval bych přidat dalsího uživatele, který by mohl spravovat AdWords kampaň. Ja mám u svého účtu položku Můj účet -> Přístup -> Pozvat dalšího uživatele. Známý se však dušuje, že tam nic takového nemá a že může pouze "Nahradit přihlašovací údaje jiným Účtem Google", což není úplně to pravé. Nemá s tím někdo zkušenost? Popřípadě můžete se mi podívat do Vašeho nastavení, jestli máte možnost pozvat dalšího uživatele? Předem díky. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 22. 4. 2007, 17:18:40
> Známý se však dušuje, že tam nic takového nemá
a kde "tam"? Ve svém účtu v AdWords? To by tam měl mít. Ať se zkusí přepnout do anglického rozhraní. Ale je to divné. |
||
Petra Profil |
#3 · Zasláno: 22. 4. 2007, 17:42:17
Možnost pozvat další uživatele má jen majitel účtu (ten, na jehož email byl účet založen), ne ten, kdo byl ke správě účtu pozván. Pokud tam tu možnost nemá, je to nejspíš tím, že to není jeho účet. Anebo ten odkaz nenašel.
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Denny Profil * |
#4 · Zasláno: 25. 4. 2007, 16:52:20
2 Yuhů: tam znamená na cestě "Můj účet -> Přístup ->" dokonce mi zkopíroval a vložil seznam "tlačítek"...
Anglické rozhraní zkusím. 2 Petra: prý to bylo zakládáno s tím účtem, na který je přihlášený. Zkoušeli jsme také "Nahradit přihlašovací údaje jiným účtem google" a to se chová velmi divně a k výsledku nevede....respektive jsme zadali údaje pro můj AdSense účet, na kterém ale když se přihlásím na AdWords, tak po mě chce google vytvořit nový účet Adwords. Místo toho, aby mě přihlásil na ten jeho. Ani nevím, jestli se tam vůbec ještě přihlásíme pod nějakým účtem :) Dám určitě vědět. Díky za rady. Denny |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0