Autor Zpráva
Why
Tak jsem o adsense něco hledal, a našel jsem:
http://www.adsense-videos.com/ to je o chlápkovi jak za měsíc vydělal asi 19 tis usd

http://files1.reesereport.com/vrevideo.html a tu je kus toho videa, jak ukazuje výdělky, přemejšlim že bych si to koupil, protože ty imprese co tam má on v dubnu 2005, tak mam podobný, tu kolonku s výdělkem už ne :D blbý je, že tomu skoro nerozumim, tak se bojim, abych to pochopil...

Máte s tim někdo zkušenosti?
Richi
a co si chceš koupit?

ven si k PC nekoho kdo rozumí anglicky a nech jej to překládát ne? :-)
Why
Mno chci si koupit ty videa na tom webu adsense videos, jsou to prý videa, kde ten chlápek ukazuje jak vydělal tech 19 tic usd za měsíc, různý triky, jak zvýraznit reklamu, jaký dát keywords na stránky atd...
Richi
no ale vždyt to jde přehrát zadarmo nebo už ne? já na to kdysi koukal ...
Why
nn, zadaro je jenom to video jak tam ukazuje výdělky, ale z tho nic nevykoukám :)
Vladosik
Me to spis prijde od prvni chvile cteni tveho prispevku jako dalsi podvod, jak tahat z lidi penize...
Why
Já myslim že to neni nic nemožnýho, zvýšit výdělky použitim správných keywords a dobrym umístěnim, jde o to jestli tohle je seriózní, proto se ptám, jestli s tim někdo nemá zkušenosti...
Vladosik
Nerikam, ze to je nemozne, prave naopak, ale ta nabidka se mi zda jako podvod. Ale to je muj nazor. Treba to fakt funguje:-)
Railbot
Proč ne, pokud ten člověk opravdu roky studoval ekonomii a marketing, četl každý blábol a analyzoval co mu přišlo pod ruku, pak to snad i vydělat mohl. Ale v takovém případě pochybuji, že něčeho takového půjde dosáhnout díky pár instruktážním vidům. To bude jen ždímačka na peníze. Ostatně byl by sám proti sobě ostatní učit jak také tolik vydělávat.
Denny
Profil *
U všech těchto věcí jsem velmi skeptický. Pokud by to bylo jednoduše naučitelné a efektivní....nechal by si to pro sebe :)
Richi
Why
a koukal si na to celé? já si pamatuju že tam ukazoval vše ...
Why
Proč? Tím že to někoho naučí on nic neztratí...
Vladosik
Proč? Tím že to někoho naučí on nic neztratí...
Ano, on tim nic neztrati, to je pravda. Ovsem staci zapremyslet.

Pokud skutecne vydelava 19 000 dolaru denne, tak nema zapotrebi nabizet jeste nejaky videa!!

Druha moznost je ze tech 19 000 vydelaval kdyz AdSense zacinalo a lidi ho tolik neznali a nyni uz tolik nevydelava... Tak se snazi vydelat aspon na videich, ktera jsou uz k nicemu..
Why
Já ho nijak neobhajuju, ale:
vydělává 19000 měsíčně, ne denně, a když k tomu prodá třeba ještě 100 videí, který jednou udělá a pak už se o to nestará, tak má dalších deset tisíc, což neni málo...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0