Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jozo11 Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 6. 2007, 14:45:04
Nikde v podmienkach som nenasiel, ci:
1.) na jeden ucet mozeme mat reklamu na viacerych strankach 2.) ci mozeme pouzit reklamu, aj na frehoostingoch ako: 1.) profitux.cz - reklamna lista 2.) hostuju.cz - reklamny banner 3.) ci AdSense mozeme pouzit aj na fotoblog, kde su zvasca fotografie + komentare Kto mi na toto odpovie budem velmi stastny, lebo sa priznam, ze som si tie pravidla aj vytlacil na 5 stran a nikde som nenasiel odpoved. Ak sa tu niekto vyzna - napiste - inak mozem napisat podpore ale mozno su to otazky ktore su mnohu ludi vie. Dakujem. |
||
fanous Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 6. 2007, 14:59:32
Určitě můžeš Adsense použít na freehostingoch ...
Můžeš mít jenom jeden učet a kody vložit na více stránek A ten fotoblog .... to fakt netuším ,ale myslím že jo. Protože třeba adsense bývá na stránce , kde není žádný text a je tam jenom jedna hra .. takže si myslím že když tam bude jedna fotka, tak to může být |
||
jozo11 Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 6. 2007, 15:02:56
2.) niekde som pocul, ze ak ma byt AdSense tak nesmie byt ziadna ina reklama
3.) niekde som pocul, ze stranka musi mat obsah a neviem ci fotogaleria ma obsah takze mas pravdu? nemusim sa bat?diky moc za odpoved. |
||
fanous Profil * |
#4 · Zasláno: 21. 6. 2007, 17:39:02
2.) niekde som pocul, ze ak ma byt AdSense tak nesmie byt ziadna ina reklama
Reklama může být, ale musí vypadat jinak, než reklamy od Adsense !!! Prostě musí být barevně odlišená nebo jinak vypadat a tak ... |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0