Autor Zpráva
babočka admirál
Profil *
Ahoj, nechtěně jsem si klikl na reklamu od adsence, co mám udělat?
habendorf
Nic.
zimmi
babočka admirál: Neklikat znovu. Zabarikádovat dveře. Modlit se.

Stejně pořád nechápu, jak někdo může omylem kliknout na reklamu.
FiryCz
kdyby se ti to náhodou ještě někdy stalo, můžeš napsat na podporu a omluvit se. Neměl by to být problém.
Timy
zimmi
Máš rozjetý prohlížeč, přes to nějaké menší okno. Chceš vrátit focus zpět na prohlížeč, automaticky klikneš někam do prohlížeče.... a kurník šopa... :-)
zimmi
Timy: Ale ale, zajímavá výmluva :-P
FiryCz
Timy, zimmi
taky se mi to jednou stalo. Měl sem pomalejší notebook, a když se mi podesátý zasek FF tak sem začal zuřit a všude klikat - zrovna FF začal fungovat a trefil sem se....
Timy
zimmi
To není výmluva, mně se to přesně takhle stalo asi druhý den po nasazení AdSense :-)). Tehdá se to u nás ještě hemžilo články, že Google je přísný a že jsou známy případy kdy i za jeden vlastní klik byl zablokován účet a že se to rozhodně musí napsat Googlu a srdečně se jim omluvit a požádat o odpuštění. Takže jsem jim napsal, odepsali něco takového:

Dobrý den Lukáši,

děkujeme Vám za zprávu o kliknutích, která jste uskutečnili. Upozorňujeme, že klikání na vlastní reklamu z jakéhokoli důvodu je zakázáno, protože může ovlivňovat náklady inzerentů.

Pokud chcete vidět obsah reklamy nebo ji přidat na svůj seznam pro filtrování, můžete použít Testovací náhled AdSense (AdSense Preview Tool) na adrese: (...)

Ale teď už bych se na to vykašlal a nepsal jim, zbytečně bych na sebe upozornil.
Plaváček
babočka admirál

Mám radu:

Když klikneš jednou, mlč.
Když klikneš dvakrát, modli se.
Když klikneš třikrát, jsi mamlas.
Když klikneš čtyřikrát, poohlédni se po jiné reklamě.

Amen.
Karel88
Profil *
Tak nevim no za dobu do provozuju Adsense, jsem si na ni uz nekolikrat klikl, proste me ta reklama zajimala tak jsem se podíval :)) a nic se nedeje... je mi to jedno, stejne jdu k AdFoxu
valec
Profil *
Ja som si klikol na reklamu minimalne 3krat a nic

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0