Autor Zpráva
herrda
bucks je nejlepší reklama pro váš web ,kdyrou jsem kdy poznal.Dávají v přepočtu průměrně 8Kč za kliknutí a vyplácejí po naspoření 50 dolarů. A ještě k tomu máte 25 dolarů hned po registraci
fakt dobrý systém. Já bych řek že je lepší než adsence
registrační stránka zde

— moderátor: odstranil jsem parametr „referrer“ —
Timy
herrda
Díky! Určitě zkusím ;-)
Glad
A maáš to :D
Richi
herrda
kdybys nekecal :-)

PPC reklama na americké weby nemůže v čechách fungovat ...

Mimoto web který ani nemá PR bude bud uplne nový a tudíž nemůžeš vedet že něco platí nebo nějaký podvod ... cus
Richi
Jo a hned první zákaz v podmínkách mají tohle:

Placing widgets or referral banners on Non-English Language Sites - takže pro české web fakt nepoužitelné ... ale chápu že ss chtěl udělat reklamu :-) no hodl někde jinde, třeba u banánu ...
freezemanSVK
Profil *
a kde si to pravidlo presnejsie nasiel? ja som ho tam nenasiel
Morasino
freezemanSVK
Hledej šmudlo:-)
freezemanSVK
Profil *
hmm no nic tu to uz nema cenu byt dlhsie .
nightfish
hmm no nic tu to uz nema cenu byt dlhsie .
hehehe, no aspoň tu bude o jednoho člověka, co je líný něco hledat, méně...

jinak https://www.widgetbucks.com/registration.page?action=call
freezemanSVK
Profil *
neviem ci si ma nepochopil ale ja som to hladal ale nic som nenasiel
freezemanSVK
Profil *
mno tak to sem napisem hned nie?
nightfish
to je mrzuté... akorát ten web dohromady tak 8 stránek, takže by nemusel být až takový problém ty stránky projít všechny...
jinak pravidla většinou bývají dostupná při registraci, takže stačí na úvodní stránce kliknout na "Sign Up"
freezemanSVK
Profil *
mno takze teraz by ma ani nenastvalo to ze v pravidlach maju napisane ze musia byt tie weby v eng. to sa da behom pol hodinky spravit ale jedno ma nastvalo ze nezapocitavaju uz 2 dni ziadne kliky ! takze s nimi koncim a prechadzam spet k GoogleAdsence
Richi
tak jsi hledal blbě ...

mno takze teraz by ma ani nenastvalo to ze v pravidlach maju napisane ze musia byt tie weby v eng. to sa da behom pol hodinky spravit
jestli máš web o jedné stránce tak jo :-)

ale jedno ma nastvalo ze nezapocitavaju uz 2 dni ziadne kliky ! takze s nimi koncim a prechadzam spet k GoogleAdsence
já říkal od začátku že to je podvod a lidi ne a ne uvěřit, hold si to musíte zkusit na vlastní kůži ...
Why?!
Profil *
Možná že nějaký kliky nezapočítaj apod, ale vyplácej, já jsem dostal $54 na paypal....

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0