Autor Zpráva
Kosan
Profil *
Má někdo zkušenosti s příjmy alá SMS prasátko a podobně? Respektive by mě zajímalo jak se to daní, páč na ŽL Reklamní činnost a marketing to asi neklapne, co? :)

Díky díky díky
quinux
Kosan
ŽL Reklamní činnost a marketing to asi neklapne, co
Možná by mohlo, ale spíš bych to viděl na Zprostředkování obchodu a služeb (nevím jak je to přesně)
Kosan
Profil *
No tendle ŽL mi taky moc nešmakuje. To nikdo nemá zkušenosti? :))
quinux
Kosan
Zeptej se na ŽÚ, protože jestli se budeš řídit tím, co ti "šmakuje" a co ne, tak ho nikdy nevyřídíš.
Kosan
Profil *
Na ŽÚ ti poradí tak kulový. Všeobecný rady, nic víc...
quinux
Kosan
A už ses tam byl zeptat? Mi na ŽÚ poradili se vším co jsem potřeboval.
Kosan
Profil *
Jo byl. Řekli, že konečné rozhodnutí je na mě. Co se týče podnikání na internetu, tak byly úplně mimo mísu.
Richi
Kosan
hm, divné, kde máš ŽÚ? me tam vždy řekli přesne to co jsem chtel vedet, poradili, pomohli ...
fanous
Profil *
Richi :
já byl v Brně a přišel jsem s konkrétníma otázkama paní vůbec netušila co po ni chci (ptal jsem se, když mám na webu reklamu jestli musím mít ŽL, navíc mi chtěla vnutit prodej a nákup zboží či co ) tak jsem se ptal at mě za někým pošle, tak mě poslala za druhou, ta taky nic mmoc nevěděla , nakonec až čtvrtá uřednice věděla vo co gou , ptala se mi dokonce jesli mám ten google :-) že už za ní pár lidí bylo takže naprosto věděla co to je ...

takže jak ztak pozoruju ti uředníci jsou všude stejní :-)

Kosan: nikdy jsem nevěřil že by smsprasátko mohlo tak dost vydělávat, když jsem viděl tu almužnu co dávají z jedné sms :( to bych si na web nikdy nedal. Normálně pokud bych nevydělal na smsprasátku minimálně 3000 tak bych nic neřešil. Pokud vyděláváš víc tak se zajímej :-)
kaja
Profil *
Živnostenský list rozhodně potřebovat nebudeš protože smsprasátko je podvod. Provedli jsme i několik nákupů mobilního obsahu a provize veškerá žádná.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0