Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Petr253 Profil * |
Ahoj, potreboval bych zjistit, jestli a jak lze nastavit google reklamy dle vlastnich stylu = velikost pisma, libovolna sirka reklamy a pod..
Dik |
||
Ice Profil |
#2 · Zasláno: 23. 9. 2008, 10:29:04
A jde to ubec? Tak jak to píšeš, tak to má promakaný Etarget, ale u Adsense si leda změníš barvy písma. V podmínkách je, že modifikace kodu je zakazáno.
|
||
Petr253 Profil * |
#3 · Zasláno: 23. 9. 2008, 10:30:59
„A jde to ubec? Tak jak to píšeš, tak to má promakaný Etarget, ale u Adsense si leda změníš barvy písma. V podmínkách je, že modifikace kodu je zakazáno.“
Njn, to si myslim taky, ale napr na http://sport.i-bazar.cz/ jsou jako prvni reklamy od googlu pekne nastylovany... |
||
Richi Profil |
#4 · Zasláno: 23. 9. 2008, 10:35:59 · Upravil/a: Richi
taky jsem koukal že to tak nekdo má, nevím ale jestli je to nastylované na webu nebo nějaká dohoda s Googlem ... jetsli to nekdo víte taky budu rád za radu jak na to! díky
|
||
Richi Profil |
#5 · Zasláno: 25. 9. 2008, 10:10:06
psal jsem kvuli tomu na podporu ale zatím mi nikdo neodpovědel, tak uvidíme ...
|
||
Časová prodleva: 22 dní
|
|||
Richi Profil |
#6 · Zasláno: 17. 10. 2008, 12:03:00
zatím žádná odpověd, ale vzhledem k tomu že jim to tam pořád funguje tak asi to není zakázané (ale ani povolené oficiálně) :-)
Yuhů možná by nebylo marné zeptat se odborníka co kdysi odpovídal tady z adsense ale ten se myslím už odmlčel taky že? |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0