Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
skrepyKOKO Profil |
#1 · Zasláno: 27. 8. 2011, 22:44:40 · Upravil/a: skrepyKOKO
ahoj,chci se zeptat,jakou knihu byste mě doporučili?
chci něco pro začátečníka/pokročilý prostě aby tam byly vyznačeny nějaký ty funkce co který znamenají apod.. koukal jsem na tuto knihu http://php.vrana.cz/kniha-1001-tipu-a-triku-pro-php.php docela jsem na ní i uvažoval,ale pak jsem se dočetl že tam jsou chyby,a že tam nejsou funkce která co je,co dělá apod.. Předem díky za vaše rady. |
||
Tori Profil |
#2 · Zasláno: 27. 8. 2011, 23:06:33
skrepyKOKO:
„jakou knihu byste mě doporučily?“ Když se teda ptáte specielně holek, tak odpovídám: Knížka je to dobrá a užitečná, za sebe bych ji doporučila. Co se týče chyb, tak o většině se ví a polovina jsou jen typografické nebo špatný komentář u funkce, a není problém si těch asi 5 zbylých ve vlastním výtisku opravit. |
||
skrepyKOKO Profil |
#3 · Zasláno: 27. 8. 2011, 23:12:42
Tori:
„Když se teda ptáte specielně holek“ Jak jsi přišla na to že se ptám specialně holek?:D ptám se všech:) jinač jde mě hlavně o to,aby tam byly napsané ty funkce co vše znamenají,např empty,isset apod...jelikož budu na intru,a tam bohužel internet není,tak abych se to tam mohl když bude nuda užit... a taky nějaký ty příklady,a to povídání... |
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 27. 8. 2011, 23:14:16
skrepyKOKO:
„Jak jsi přišla na to že se ptám specialně holek?“ doporučily ;-) |
||
skrepyKOKO Profil |
#5 · Zasláno: 27. 8. 2011, 23:15:11 · Upravil/a: skrepyKOKO
Joker:
ah,to mě uniklo:) |
||
Tori Profil |
#6 · Zasláno: 27. 8. 2011, 23:35:56 · Upravil/a: Tori
skrepyKOKO:
„jinač jde mě hlavně o to,aby tam byly napsané ty funkce co vše znamenají,např empty,isset apod..“ Můžete si ji třeba půjčit z knihovny (do začátku semestru bude asi větší šance sehnat) nebo prolistovat v knihkupectví (čím větší, tím lepší)... aspoň teda mně to docela pomáhá, když se nemůžu rozhodnout jestli koupit nebo ne. |
||
skrepyKOKO Profil |
#7 · Zasláno: 27. 8. 2011, 23:40:53
V knihovně jsou i knihy o programování?...hm..tak to naše knihovna je docela pozadu:D
ale ne,když už,tak si to chci koupit,někdy se může stát,že na něco zapomenu,nebo si to prostě budu chtít jen tak připomenout,a tak abych to měl u sebe:) |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0