Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 12. 2004, 11:18:30
Je to asi knížka pro pokročilé že? Potřeboval bych nějakou k 3DSMAX 6 pro úplné začátečníky.
Která by prakticky naučila modelovat , přiřadit materiály, udělat jednoduchou scénu. Poraďte pls |
||
Časová prodleva: 13 dní
|
|||
Pietro Profil * |
#2 · Zasláno: 8. 1. 2005, 13:58:02
Tak jedine 3ds max 6: Praktické postupy od J.Kříže, je sqelá. Pro začátečníka nejlepší co teď je. A za málo peněz
|
||
Jan.Mikulcik Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 1. 2005, 18:31:46
Knížky pro začátečníky - Duane Loose.
|
||
chobot Profil |
#4 · Zasláno: 8. 1. 2005, 18:36:35
Uz mam Prakticke postupy. Od Duane Loose mam 3D S MAX 3, sem mel driv trojku,a vubec se mi nelibila.
|
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
Cirdan Profil * |
#5 · Zasláno: 26. 4. 2005, 13:27:27
A co takto sa rovno vrhnut na tie animacne efekty... spravidla su knim aj zakladne metodiky modelovania a texturovania,,,, vyroba jednoduchych materialov atd.. atd...
Zvysok si skusat sam a aexperimentovat... Tak sa clovek nauci najviac... sam som tak s Maxkom zacinal... plus jedna bombova stranka www.grafika.cz tam si najst tutorialy a skusat a obmienat a modifikovat a striedat a....a... a viac podobnych slov uz nepoznam.. :-)) To je asi to najlepsie co mozem doporucit.... |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
DemoLL Profil * |
#6 · Zasláno: 19. 7. 2005, 10:35:51
No, nejlepsi co je ,.. tak se pripojuju k cirdanovi, kdyz jsem ja zacilnal,... koupil jsem si 3d studio max r3 a zacinal jsem krok po kroku,.. mimo to jsem si stahoval z internetu kazdicky manual,... zkousel, modifokoval jsem si sam ruzne modely a zkousel je rozpohybovat upravovat atd.. jestli chces byt dobry grafik, tak by jsi ale urcite nemel jenom ucit se modelovat, texturovat, osvetlovat a animovat... v 3ds maxu,... mel by jsis zajit do knihovny a kazdy aspekt, jako je osvetleni, kamerovani,.. vsechny mozne aspekty studovat,.. je to nejlepsi zpusob jak se stat opravdu profesionalnim uzivatelem 3ds max a navic i prefesionalnim animatorem... Tod vsem, pro pripominky, ci nejake dotazy klidne piste na sio.d@seznam.cz
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
D.A.N.O Profil * |
#7 · Zasláno: 26. 9. 2005, 18:40:01
Kde si prosím mužu koupit 3D Max Studio R3 ??
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0