| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| fanky Profil |
#1 · Zasláno: 1. 10. 2006, 16:54:01
Ahoj, chci se zeptat, zda-li byste mi, prosím, poradili dvě dostupné knihy. Chci se slušně naučit pracovat s webem. Zatím jsem si sehnal Macromedia Dreamweaver MX - oficiální výukový kurz (pro Macromedia Dreamweaver 8 jestě nevyšel?).
A co tedy za knihy... chtěl bych nějakou srozumitelnou o kaskádových stylech, pro pokročilé a pak PHP pro začátečníky. Děkuji za každou radu. Prohlédával jsem to tady, ale na nic pořádného a názorově uceleného jsem nenarazil. Děkuji.. |
||
| jonge Profil |
#2 · Zasláno: 1. 10. 2006, 17:03:09
K čemu knihy, stačí web ;)
www.jakpsatweb.cz www.linuxsoft.cz/php/ www.linuxsoft.cz/mysql/ a jinak na knihy www.cpbooks.cz |
||
| fanky Profil |
#3 · Zasláno: 1. 10. 2006, 17:21:31
z webu se to ale špatně čte ;-)
skutečně, mám radši knihu! knihy jsem myslel, jestli tady někdo nemá přímé zkušenosti s konkretním titulem z oblasti, kterou sháním |
||
| Suji Profil |
#4 · Zasláno: 1. 10. 2006, 17:33:41 · Upravil/a: Suji
Vyse uvedene odkazy by ti mohli stacit., pokud mas moznost byt casto online.
Jinak k CSS stoji za pozornost treba CSS - Hotová řešení a co se tyka PHP, ja pouzivam Velkou knihu PHP 5 a MySQL od Gilmora , podle ktere jsem se PHP ucil od zakladu, ale mozna existuji i lepsi knihy pro zacatek. |
||
|
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
| H13 Profil |
#5 · Zasláno: 4. 10. 2006, 11:32:36
Já mám dobrý zkušenosti s:
PHP - Velká kniha PHP5 a MySQL od Gilmora (dobře vysvětlený, dobrý poznámky překladatele, základy OOP) CSS - Kaskádové styly pro webdesignery od Marka Prokopa (dobře vysvětlený boxy, výborný poznatky z praxe) CSS - on-line - www.jakpsatweb.cz (Yuhů), www.pixy.cz (Pixy) |
||
| MZF Profil |
#6 · Zasláno: 4. 10. 2006, 19:11:17
Být tebou, investoval bych do "CSS - Hotová řešení (Petr staníček a kolektiv)" a do "Kompletní průvodce CSS (Petr staníček)"
První kniha je více praktická, druhá teoretická. Vhodně se doplňují a stojí za koupi. |
||
| Zahon Profil |
#7 · Zasláno: 4. 10. 2006, 21:57:24
Osobně bych doporučil obě knihy Erica Meyera. Pokud už jsi někdy s CSS dělal, jeví se mi to jako velmi vhodné čtení. Z nich jsem pochopil jak vlastně pracují kaskádové styly a že s nimi nemusím pracovat jako s tabulkami ;-)
|
||
|
Časová prodleva: 23 dní
|
|||
| tozi Profil |
#8 · Zasláno: 27. 10. 2006, 09:58:00 · Upravil/a: tozi
(pro Macromedia Dreamweaver 8 jestě nevyšel?)
vysiel ale zatial iba v EN :( a vyssie uvedne knihy su fakt naj na trhu |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0