Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
DZer Profil |
#1 · Zasláno: 22. 7. 2005, 22:30:12
Jakou knihu o JS pro:začtečník - mírně pokročilý
pozn:aby to nebyla žádná hrozná bychle |
||
Falco Profil |
#2 · Zasláno: 22. 7. 2005, 22:43:41
JavaScript - hotová řešení (napsal Petr Václavek, vydal Computer press)
cena 199Kč - 299Sk; 255stran; je u toho CD Nečetl jsem, nemám zkušenosti, ale dobrá cena a ověřené nakladatelství. |
||
Leo Profil |
#3 · Zasláno: 22. 7. 2005, 22:52:58
Ja jsem zadnou solidni nebichli, kde by nebyly blbosti bohuzel nevidel, Leo
|
||
Acci Profil |
#4 · Zasláno: 22. 7. 2005, 22:54:00
ověřené nakladatelství
Škoda, že už Yuhů změnil svůj názor ke Computer pressu, ale dal jsem si tu práci a našel jsem ho http://web.archive.org/web/20020223231809/dusan.pc-slany.cz/internet/a rchiv/computerpress.htm |
||
Yuhů Profil |
#5 · Zasláno: 23. 7. 2005, 00:23:19
zrovna vedle mě leží Pavel Kout (tedy ne jako osobně, jenom jeho knížka), Praktický javascript. Absolutně ji doporučuju. Autor se opravdu drží názvu knihy a všechno, co popisuje, je opravdu praktické. Je to dost o formulářích. Prolítnul jsem tři kapitoly a jsem z nich nadšený.
|
||
DZer Profil |
#6 · Zasláno: 23. 7. 2005, 15:26:34 · Upravil/a: DZer
diky za příspěvky ale mám z nic velké dylema kterou znich
praktický javasript: + čet sem obsah a pár stránek v PDF a velmi mi mně zaujal + doporučil ho Yuhů JavaScript - hotová řešení: + cd s příklady- to se velmi hodí + computer press -stimle nakladatelstvím má dobré skušenosti(Kopletní Průvodce CSS-od Pixiho a Osobní počítač -scott mueller) neviděl sem boužel stránku z obsahem této knížky ta dost napoví asi by i rozhodla obsahově jsou asi podobně zaměřené(myšleno v oruhu JS) podle tytulků cena stejná,stránek 326/255 |
||
weckho Profil |
#7 · Zasláno: 23. 7. 2005, 20:04:39
Ja sem se chtěl naučit JS, tak sem si koupil JavaScript - hotová řešení, protože už sem doma měl PHP - hotová řešení a naučil sem se z toho PHP. To sem ale neměl dělat. Od PHP - hotová řešení se to liší tím, že tam skoro nic není vysvětlený a vůbec mi ta kniha nepomohla. Chystám se koupit jinou, asi ten Praktický JavaScript.
|
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
dzer Profil * |
#8 · Zasláno: 30. 7. 2005, 07:44:13
weckho:diky,pomoh si mi se rozhodnout,právě o tom obsahu hotových řešení jsem skoro nic nevěděl
|
||
Leo Profil |
#9 · Zasláno: 30. 7. 2005, 11:01:02
Mam pocit, ze i Koutovu knihu jsem mel v ruce kdyz jsem nedavno neco sikovnyho hledal pro uvodni kurz JavaScriptu, ale neoslovila me. Kouknu se na Kouta nicmene znova pri nejblizsi prilezitosti. Problem je v tom, ze uvodni knizky o JavaScriptu jsou vetsinou moc lidovy a nesystematicky. Leo
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0