Autor Zpráva
function moje_jmeno()
Profil *
Chtěl bych se učit HTML a CSS a tak zháním nejaké knihy. Našel jsem dvě - HTML a CSS krok za krokem a HTML, XHTML a CSS. Jenže obidvě mají špatní recenze. Pomohla by mi asi jedna kniha o CSS a jedna o HTML jenže nevím si poradit. Na jakpsatweb.cz jsem byl mnohokrát. Jenže kniha je lepší jen z toho že nemusím bejt za monitorem celej den. Díky za všechny rady jaké knihy si mám vybrat.
J
Profil *
Jako učebnice je prima P. Staníček a kolektiv: CSS - hotová řešení.
Plaváček
Profil
function moje_jmeno()

Ještě odkaz: http://knihy.cpress.cz/pocitac/book.asp?id=1394 a recenze: http://petr.vaclavek.com/article/419/Petr-Stanicek-CSS-k-okamzitemu-pouziti-hotova-reseni a ještě jedna recenze http://atd.havrlant.net/css-hotova-reseni .

Mohu doporučit.
function moje_jmeno()
Profil *
Dík. A něco o html? Našel jsem jen tři knihy které probírají HTML - ty dvě které jsem spomínal výše, HTML a CSS Velká kniha řešení. Taková otázka - jak jste se naučili (x)html a css ?
panther
Profil
function moje_jmeno()
jak jste se naučili (x)html a css ?
zkoušet, zkoušet, zkoušet. Nejlépe tě naučí praxe, zkraje se hodněkrát spálíš. Dobře je i sledovat kódy jiných, ale i zde je důležitý výběr, ke komu kouknout - stránky píše i spousta patlalů.

Osobně jsem nikdy žádnou HTML & CSS knihu neměl, ta přišla až s PHPkem.
function moje_jmeno()
Profil *
Kterou ale z tech výše si mám vybrat ? Dík.
Hitman
Profil
function moje_jmeno()
Kterou ale z tech výše si mám vybrat ? Dík.

Vyber si kterou chceš, já bych asi vybral tuto.
function moje_jmeno()
Profil *
Kašlu na té knihy o html - budu se teda učit z jakpsatweb.cz . Chcem knihy: CSS Kaskádové styly - kompletní průvodce, Webdesign - Nenuťte užívatelé přemýšlet a knihu PHP a MySQL Vytváříme webové databázové aplikace, oplatí se ?
Timy
Profil
function moje_jmeno()
CSS Kaskádové styly - kompletní průvodce
Ano, ale blíží se to spíše přehledu než učebnici. Pokud koupíš i „druhý díl“, bude to dobrá volba.

Webdesign - Nenuťte užívatelé přemýšlet
Ano, výborná kniha.

PHP a MySQL Vytváříme webové databázové aplikace
Vzhledem k tomu, že se chceš učit HTML a CSS, tak se to nevyplatí :-).
function moje_jmeno()
Profil *
Díky všem. Knihy si už objednám.

Timy
1. Kupuji, ano, to jsem si myslel - ako druhý díl budu používat jakpsatweb.cz :) (to neznamená že se ji v budoucnosti nekoupím, co si koupím určite)
2. Kupuji
3. V PHP už jsem něco mezi pokročilým a začátečníkem (nevím se nějak zařadit :) ) a proto jsem nepsal že se to chci učit. Ako vidím je to dobrá volba, kupuji.
Velká vďaka.
pepos
Profil
zkus se podívat cpress knichkupectvi na internetu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

 

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0