Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
function moje_jmeno() Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 7. 2009, 15:42:34
Chtěl bych se učit HTML a CSS a tak zháním nejaké knihy. Našel jsem dvě - HTML a CSS krok za krokem a HTML, XHTML a CSS. Jenže obidvě mají špatní recenze. Pomohla by mi asi jedna kniha o CSS a jedna o HTML jenže nevím si poradit. Na jakpsatweb.cz jsem byl mnohokrát. Jenže kniha je lepší jen z toho že nemusím bejt za monitorem celej den. Díky za všechny rady jaké knihy si mám vybrat.
|
||
J Profil * |
#2 · Zasláno: 16. 7. 2009, 19:25:27
Jako učebnice je prima P. Staníček a kolektiv: CSS - hotová řešení.
|
||
Plaváček Profil |
#3 · Zasláno: 17. 7. 2009, 06:58:36
function moje_jmeno()
Ještě odkaz: http://knihy.cpress.cz/pocitac/book.asp?id=1394 a recenze: http://petr.vaclavek.com/article/419/Petr-Stanicek-CSS-k-okamzitemu-pouziti-hotova-reseni a ještě jedna recenze http://atd.havrlant.net/css-hotova-reseni . Mohu doporučit. |
||
#4 · Zasláno: 18. 7. 2009, 11:58:46
Dík. A něco o html? Našel jsem jen tři knihy které probírají HTML - ty dvě které jsem spomínal výše, HTML a CSS Velká kniha řešení. Taková otázka - jak jste se naučili (x)html a css ?
|
||
panther Profil |
#5 · Zasláno: 18. 7. 2009, 12:01:39
function moje_jmeno()
„jak jste se naučili (x)html a css ?“ zkoušet, zkoušet, zkoušet. Nejlépe tě naučí praxe, zkraje se hodněkrát spálíš. Dobře je i sledovat kódy jiných, ale i zde je důležitý výběr, ke komu kouknout - stránky píše i spousta patlalů. Osobně jsem nikdy žádnou HTML & CSS knihu neměl, ta přišla až s PHPkem. |
||
#6 · Zasláno: 18. 7. 2009, 12:28:31
Kterou ale z tech výše si mám vybrat ? Dík.
|
||
Hitman Profil |
#7 · Zasláno: 18. 7. 2009, 13:02:01
function moje_jmeno()
„Kterou ale z tech výše si mám vybrat ? Dík.“ Vyber si kterou chceš, já bych asi vybral tuto. |
||
#8 · Zasláno: 19. 7. 2009, 15:16:32
Kašlu na té knihy o html - budu se teda učit z jakpsatweb.cz . Chcem knihy: CSS Kaskádové styly - kompletní průvodce, Webdesign - Nenuťte užívatelé přemýšlet a knihu PHP a MySQL Vytváříme webové databázové aplikace, oplatí se ?
|
||
Timy Profil |
#9 · Zasláno: 19. 7. 2009, 15:33:45
function moje_jmeno()
„CSS Kaskádové styly - kompletní průvodce“ Ano, ale blíží se to spíše přehledu než učebnici. Pokud koupíš i „druhý díl“, bude to dobrá volba. „Webdesign - Nenuťte užívatelé přemýšlet“ Ano, výborná kniha. „PHP a MySQL Vytváříme webové databázové aplikace“ Vzhledem k tomu, že se chceš učit HTML a CSS, tak se to nevyplatí :-). |
||
#10 · Zasláno: 19. 7. 2009, 15:48:24
Díky všem. Knihy si už objednám.
Timy 1. Kupuji, ano, to jsem si myslel - ako druhý díl budu používat jakpsatweb.cz :) (to neznamená že se ji v budoucnosti nekoupím, co si koupím určite) 2. Kupuji 3. V PHP už jsem něco mezi pokročilým a začátečníkem (nevím se nějak zařadit :) ) a proto jsem nepsal že se to chci učit. Ako vidím je to dobrá volba, kupuji. Velká vďaka. |
||
Časová prodleva: 19 dní
|
|||
pepos Profil |
#11 · Zasláno: 7. 8. 2009, 14:30:26
zkus se podívat cpress knichkupectvi na internetu
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0