Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ayrton1 Profil |
#1 · Zasláno: 15. 9. 2009, 16:44:34
Ahoj, zaprvé se omlouvám, že tu zakládám tolik příspěvků, ale snad to pomůže i ostatním uživatelům:
Mám dotaz k tzv. bezpečnostnímu balíku, tedy které programy dát dohromady pro zabezpečení PC. Na pochybné stránky nelezu, takže je to opravdu jen o bezpečnosti. Rád bych antivir, antispyware a firewall. Mám WinXPSP2 a Win7 takže tam je Windows Firewall, ale rád bych zkusil Armor Free Firewall, prý to zná bankovní servery, takže se nemusim bát při práci s penězi přes net, dále jako antivir používám Avast a jako antispyware přemýšlím mezi Spyware Terminatorem a Spybotem. Myslíte, že to je dobrý balík ? Něco něčím nahradit ? (PS: můžete psát o nahrazení Antiviru, ostatním to třeba pomůže ,ale já ho měnit nebudu, to je jediný program který si na PC nechám určitě :-) ) |
||
Martin Profil |
#2 · Zasláno: 15. 9. 2009, 17:44:36
Ayrton1
Tohle forum je zaměřeno na webdesign, kdyby nikdo neodpovídal, doporučím forum http://www.viry.cz/forum/ |
||
Ayrton1 Profil |
Martin„Tohle forum je zaměřeno na webdesign, kdyby nikdo neodpovídal, doporučím forum http://www.viry.cz/forum/“
Dík, zkusím tam mrknout, třeba tam budou nějaké takové otázky už zadané... |
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
Ayrton1 Profil |
#4 · Zasláno: 24. 9. 2009, 16:26:47
Zatím sice používám Avast, ale kdybych jednou si měl pořídit antivirus placený, tak jaký doporučujete ? Rozhodoval bych se mezi NOD, Norton a nebo Kaspersky, NOD mi však přijde až příliš háklivý, Norton nevypadá špatně a co ten Kaspersky ? Ten nějak moc neznám, ale přijde mi dobrý, protože se o něm moc nemluví :-D
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0