Autor Zpráva
technik
Profil
Chtěl bych se zeptat, zda v bashi funguje něco jako include v PHP.

Předem díky
Aesir
Profil
[#1] technik:

Třeba takto:
source /cesta/ke/skriptu/skript.sh
technik
Profil
Tak jsem to celou dobu dělal... Ale až teď když jsem na to koukal... jsem zjistil že v souboru ktery vkladam mam blbe deklarovanou promenou, proto to neslo :-D

JInak moc díky za ochotu....

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: