Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Martin Profil |
#1 · Zasláno: 22. 8. 2005, 17:30:23
Ahoj, zajímolo by mě, jaké programy používáte na střih videa. Díky
|
||
Anonymní Profil * |
#2 · Zasláno: 22. 8. 2005, 17:55:07
Martin
Adobe Premiere |
||
Šlaha Profil |
#3 · Zasláno: 22. 8. 2005, 18:18:49
VirtualDub -- za ty prachy
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Martin Profil |
#4 · Zasláno: 25. 8. 2005, 17:41:07
Koukám, že se tady moc video nestříhá, co :( Jinak dík
|
||
stannick Profil * |
#5 · Zasláno: 27. 8. 2005, 18:45:25
Adobe Premiere je hodně dobrý soft, já osobně ale mám raději Vegas 5 .
Dá se stáhnout z www.sonymediasoftware.com , ale vzhledem k jeho ceně... bud sehnat klíč, nebo používat free soft(VirtualDub).To co se střihu týče.Převod na mpeg nebo jiný formát je už jiné téma |
||
peta Profil * |
#6 · Zasláno: 29. 8. 2005, 12:42:31
Martin
pro vut jsem delal bakalarku v "Adobe premiere studio" pro filmy normalne pouzival "VirtualDub" (virtualdub.org) dale jsem nasel odkaz na "Unledad studio" mamka ma dole nejake dem "Pinacle studia" Zalezi ted na tom, co myslis pod pojmem strihani. Strihani, jako filmove, jako s efekty a ruzne prolinacky, to jsou studia programy. Strihani, ze potrebujes jen zmenit barvy a velikost obrazu, na to staci virtualdub |
||
Časová prodleva: 9 měsíců
|
|||
Jenny Profil * |
#7 · Zasláno: 4. 6. 2006, 10:13:55
4 stannick: Taky stříhám ve Vegasu 5, mohla bych požádat o radu? Když vložím přechod mezi dva klipy, uprostřed daného přechodu se mi objeví jiný, velmi krátký, ale postřehnutelný klip z jiné části toho filmu. Nevím, co s tím, kvůli tomu nelze používat přechody, protože to rozbíjí výsledný efekt. Když ten miniklip vystřihnu, zmizí pochopitelně i přechod, takže to nejde řešit. Nevím, co jsem nastavila špatně... Pokud mi budete moci poradit, budu moc vděčná, předem děkuji. Jenny
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0