| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Spam.EK Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 3. 2010, 19:55:59
Ahoj mám takový problém...chtěl sem naformátovat disk s operačním systémem Windows XP...vložil sem cd s originálním WinXP dám instalovat a píše mi to že mám novější verzi XP a pokud se rozhodnu nainstalovat tu starší verzi XP ztratím všechna data atd.(to mi nevadí) taky tam je možnost stormo a podrobnosti...ale možnost s pokračováním nejde odkliknout...můžete mi prosím poradit jak na to a jestly to vůbec jde?
|
||
| Beavis Profil |
#2 · Zasláno: 9. 3. 2010, 19:59:36
Spam.EK:
Nainstalovat bootováním. |
||
| Spam.EK Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 3. 2010, 20:00:58
jj...nešlo by to pls trošku podrobněji :-D nepatřím mezi ty zasvěcené...sem spíše přez mmo hraní atd. dík
|
||
| Beavis Profil |
#4 · Zasláno: 9. 3. 2010, 20:05:03
Spam.EK:
Při startu počítače zmáčknout vstup do BIOSu (většinou klávesa DEL, INS, F2..; mělo by se to tam i zobrazit), přejít do submenu Boot, nastavit prioritu CD / DVD mechaniky na první (1), uložit změny, vložit CD, měl by se spustit instalátor XP, kde by to mělo jít. |
||
| Spam.EK Profil * |
#5 · Zasláno: 9. 3. 2010, 20:05:41
jj dík moc vyzkouším to a ozvu se jetly se povedlo
|
||
| Beavis Profil |
#6 · Zasláno: 9. 3. 2010, 20:09:04
Spam.EK:
Popřípadě na netu nějaký návod, kdybych se vyjádřil nesrozumitelně, což se mi daří velmi často :-) -- Výsledky hledání. |
||
| Miloš Profil |
#7 · Zasláno: 9. 3. 2010, 22:18:49
Ze starší verze (např. s SP1) uděláš novější (s SP3) tak, že si vytvoříš svoje bootovací CD kombinací originálního + integrací SP3.
Použít k tomu můžeš například vynikající nLite (nelekni se angličtiny, program chodí česky). |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0