Autor Zpráva
PecanCZ
Zdravím, potřeboval bych poradit, jak mám do PC dostat bezdrátový mikrofon, který u sebe nemá žádné CD, prostě mám jen mikrofon a takovou tu krabičku, která přijímá signál, děkuji moc za odpověď.
test
PecanCZ:
Normálně to zapojit do zdířky pro mikrofon a mělo by to fungovat.
PecanCZ
test:
tam žádný jack nepasuje do počítače právě
mckay
PecanCZ:
Máš fotku, nebo aspoň jméno toho výrobku? Minimálně by tam někde měl být tři a půl jack, který se zasunuje do růžovoučké zdířky, zezadu do pc.
PecanCZ
je tam jenom takový velký jack
PecanCZ
http://www.volny.cz/matejkatvs/prodej/audiovideprislusenstvi/mikrofony/wr108.jpg takto vypadá
mckay
PecanCZ:
Jestli máte v okolí baráku nějaké elektro, vezmi si ten mikrofon tam a zeptej se, jestli tam nemají nějakou redukci... to je asi tak jediné co ti můžu poradit :).

Edit: Než jsi postnul i ten předchozí příspěvek ([#6]), pouze jsem tušil, že to bude potřebovat redukci. Teď, už to vím.
PecanCZ
ještě mě napadlo, jestli by to nemohlo jít nějak přes bluetooth
Bubák
Problémy jsou dva, tím prvním je jiný průměr konektoru.
Další věc je, že na tvém kabelu je konektor 6.3 mm je mono, takže pokud použiješ poměrně běžnou stereo redukci 3,5mm/6,3mm, tak v počítači uslyšíš zvuk pouze vlevo.

Pokud bys chtěl zvuk z mikrofonu v obou kanálech, asi nejjednodušší bude požádat nějakého kutila o výrobu kabelu a patřičnými konektory, nebo redukce - krátký káblík s patřičnými konektory.

Já osobně bych na originálním kabelu odstřihl z jednoho konce Jack 6,3 mm a přiletoval bych tam Jack 3,5 stereo, zapojený tak, aby zvuk byl v obou kanálech.

jestli by to nemohlo jít nějak přes bluetooth
Mohlo, když si koupíš bluetooth mikrofon.
PecanCZ
Bubák:
no já právě odstřihnout konektor nemůžu, protože ten mikrofon není můj :(
PecanCZ
díky moc všem, koupil jsem si redukci a už všechno jede ;)
PecanCZ
promiňte že zase otravuju, ale měl bych ještě jeden dotaz, jde na pc nějak udělat aby hlas který jde do pc z mikrofonu, tak aby šel rovnou ven do repráků? díky moc ;)
Bubák
Poklepeš na reproduktor, tím mám na mysli ikonku napravo na dolní liště.
Pokud mezi zobrazenými vstupy není mikrofon, tak si zapneš jeho zobrazení v možnostech.
Nastavíš malou hlasitost (kvůli zpětné vazbě) a "Ztlumit" nesmí být zaškrtnuté, hlasitost pak postupně přidávej
PecanCZ
já mám v nabídce jenom Celková hlasitost, Zařízení Wave, Softwarový syntezátor, Přehrávač CD a PC Beep, mikrofon tam nikde nemám ani nemůžu zapnout
xmark
PecanCZ:
Cituji: Pokud mezi zobrazenými vstupy není mikrofon, tak si zapneš jeho zobrazení v možnostech.
PecanCZ
já tam právě mikrofon na výběr nemám, podívej se sem
xmark
PecanCZ:
Mikrofon není ve skupině Přehrávání, ale Záznam. Proč ji máš nedostupnou, nevím.
PecanCZ
mikrofon jsem našel pod jinou záložkou, podívej se, ale stejně ikdyž není zaškrtnuté Ztlumit, tak mi to nejede
Bubák
xmark:
Mikrofon není ve skupině Přehrávání
Já ho tam mám, nevím, jestli "odjakživa", proto píšu, že když tam není, musí se jeho zobrazení nastavit v Možnosti > Vlastnosti.
http://img4.net/public/36590/mic.png
PecanCZ
jenomže já ho vlastně nemám nikde, jenom ve skupině Záznam, ale to je mi stejně k ničemu, jde to vůbec udělat aby to co říkám šlo rovnou do bedýnek?
Bubák
PecanCZ:
V tom případě to zřejmě bude hardwarem (zvukovka) a zejména ovladačem ke zvukovce, a asi s tím nic nenaděláš.
PecanCZ
aha, škoda no...díky za rady

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0