Autor Zpráva
Capoeiradek
Ahoj, chtěl bych se zeptat jakou byste mi doporučili multifunkční tiskárnu do 2tis. Kč, aby splňovala i to, že by jedna cartridge (např. od Active Jet) stála do 100Kč. Jakou byste mi doporučili? Stříkačkou nic doplňovat nechci, jde mi o cartridge, které je snadněší vyměňovat.

Doteď jsem používal léta tiskárnu Canon S200 a jak černá, tak i barvená cart. stála okolo 60Kč. Proto se nechci unáhlit a koupit tiskárnu, která bude mít jednu náplň za 500Kč. Myslím, že s jednou náplňí do 200Kč jde ještě o výhodný tisk..

Díky moc za rady a zkušenosti!
Chamurappi
Reaguji na Capoeiradka:
Když si na zbozi.cz vyhledáš cartridge a seřadíš podle ceny, najdeš náplně s cenou pod 100 Kč. Odtamtud se proklikáš do e-shopů, kde při troše štěstí najdeš, pro jakou tiskárny je daná náplň určena. Tiskárnu si pak zase vyhledáš, koukneš na její cenu a najdeš si k ní recenze či komentáře.

Druhá možnost je, že mezi zdejšími kodéry a programátory náhodou narazíš na někoho, kdo má zkušenosti s hledáním podobné tiskárny, ale na to bych moc nesázel.
Capoeiradek
Díky za radu, nenapadlo mě to hledat i obráceně. Nakonec jsem našel to co jsem hledal. Kdyby někdo na tohle téma narazil, tak rada pro něho:

vybral jsem si Canon MP 550. Teprve od typu MP 540 do něho vyrábí i jiní výrobci velmi výhodné cartridge a i originální stojí polovinu!! Čím dražší tiskárna, tím levnější cart. a naopak čím levnější, tak Vás výrobci budou vycucávat na drahých náplních. Fakt chytré! :-)

Tento Canon má náplně s označením CLI521 a všechny nižší a levnější verze PG a CL, do kterých se žádné kopie nedělají a jsou zpravidla originály 2x dražší.

Zde jsou vyhledané vhodné cartridge (sedí i na Canon iP4700, díky kterému jsem je vyhledal) - nejlepší budou Armor a ActiveJet - s těmi mám velmi dobré zkušenosti!

Odkaz
Ice
Raděj našetři a jdi do laseru, se to bohatě vrátí, žádný zaschlý inkoust. Ty keci o nákladu na tisk jsou nereálné. S každým zapnutím se odstříkne inkoust a zas je ho míň. Co mám Laser, tak inkoustovku nechci vidět.
Capoeiradek
aha a jakou máš nebo jakou bys mi doporučil? Ideálně bych potřeboval multifunkční, ale to už bude dražší co?
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.

Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:

Běda vám, jestli to bude blábol.

0