Autor Zpráva
Capoeiradek
Ahoj, chtěl bych se zeptat jakou byste mi doporučili multifunkční tiskárnu do 2tis. Kč, aby splňovala i to, že by jedna cartridge (např. od Active Jet) stála do 100Kč. Jakou byste mi doporučili? Stříkačkou nic doplňovat nechci, jde mi o cartridge, které je snadněší vyměňovat.

Doteď jsem používal léta tiskárnu Canon S200 a jak černá, tak i barvená cart. stála okolo 60Kč. Proto se nechci unáhlit a koupit tiskárnu, která bude mít jednu náplň za 500Kč. Myslím, že s jednou náplňí do 200Kč jde ještě o výhodný tisk..

Díky moc za rady a zkušenosti!
Chamurappi
Reaguji na Capoeiradka:
Když si na zbozi.cz vyhledáš cartridge a seřadíš podle ceny, najdeš náplně s cenou pod 100 Kč. Odtamtud se proklikáš do e-shopů, kde při troše štěstí najdeš, pro jakou tiskárny je daná náplň určena. Tiskárnu si pak zase vyhledáš, koukneš na její cenu a najdeš si k ní recenze či komentáře.

Druhá možnost je, že mezi zdejšími kodéry a programátory náhodou narazíš na někoho, kdo má zkušenosti s hledáním podobné tiskárny, ale na to bych moc nesázel.
Capoeiradek
Díky za radu, nenapadlo mě to hledat i obráceně. Nakonec jsem našel to co jsem hledal. Kdyby někdo na tohle téma narazil, tak rada pro něho:

vybral jsem si Canon MP 550. Teprve od typu MP 540 do něho vyrábí i jiní výrobci velmi výhodné cartridge a i originální stojí polovinu!! Čím dražší tiskárna, tím levnější cart. a naopak čím levnější, tak Vás výrobci budou vycucávat na drahých náplních. Fakt chytré! :-)

Tento Canon má náplně s označením CLI521 a všechny nižší a levnější verze PG a CL, do kterých se žádné kopie nedělají a jsou zpravidla originály 2x dražší.

Zde jsou vyhledané vhodné cartridge (sedí i na Canon iP4700, díky kterému jsem je vyhledal) - nejlepší budou Armor a ActiveJet - s těmi mám velmi dobré zkušenosti!

Odkaz
Ice
Raděj našetři a jdi do laseru, se to bohatě vrátí, žádný zaschlý inkoust. Ty keci o nákladu na tisk jsou nereálné. S každým zapnutím se odstříkne inkoust a zas je ho míň. Co mám Laser, tak inkoustovku nechci vidět.
Capoeiradek
aha a jakou máš nebo jakou bys mi doporučil? Ideálně bych potřeboval multifunkční, ale to už bude dražší co?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0