Autor Zpráva
Ivan
Dobrý den,

chtěl bych poprosit o radu. Nedávno jsem si pořídil novou tiskárnu laserovou černobílou Epson Aculaser M 1200. Zatím se zdá, že tiskne docela dobře, ale všiml jsem si, že přestala svítit kontrolka, která značí, že je tiskárna připravena tisknout (modré světlo na desce), třebaže je zapojen kabel v elektrické síti a tiskárna není úplně vypnuta tlačítkem na zadní desce. Nevíte někdo, čím tohle může být? Zatím tiskne, jak se zdá, ale nejde mi na rozum, že kontrolka u nového výrobku odejde asi po třech týdnech a poté, co jsem vytiskl asi cca 10 stran...
Davex
Ivan:
Nechci tě vyhánět a budeme rádi, když se zapojíš do ostatních diskusí, ale jak tě prosím napadlo, ptát se na problém s tiskárnou na diskusním fóru o webdesignu?

Toto téma přesunu do Práce s počítačem, protože tato kategorie Problémy v začátcích je určena pro otázky o webdesignu.
Moderátor Mistr: Doufám, kolego moderátore, že se nehněváš, že jsem Tvůj plán o přesunu mezi kategoriemi vykonal.
H13
Ivan:
No tipuju, že kontrolní dioda je to poslední, co se na nějakým technickým zařízení může pokazit. Zkus se podívat do nastavení, jestli se tam např. nedá nastavit nepoužívání ty diody. Je to sice nepravděpodobný, ale nikdy nevíš. Takto to mám na monitoru, můžu si nastavit, aby byla dioda zasnuta a nerušila mě. U tiskárny je takový nastavení vysoce nepravděpodobný, ale zkus se někde podívat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0