| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| spahn Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 10. 2010, 15:45:53
Mám v dokumentu seznam kapitol podle definovaných nadpisů (zatím jen nadpisy) a chci k nim přidávat text. Když jsem na konci jednoho nadpisu a chci "odentrovat" a psát pod tímto nadpisem, celý zbytek textu skočí na další stránku. Začal jsem tedy psát pod tento nadpis s tím, že odskok lehce vyřeším (vrátím) za chvíli. Po dopsání textu k prvnímu nadpisu tedy odskočený text chci vrátit zpátky, ale nejde to. Ví někdo co s tím? Díky. Pepa
|
||
| Petr ZZZ Profil |
#2 · Zasláno: 17. 10. 2010, 16:18:07
Zkus napsat deset řádků; neskáče to pouze tehdy, když jsou pod nadpisem jenom 1-2 řádky? Všeobecně když Word udělá něco z vlastní iniciativy a ty to nechceš, pomáhá taky Ctrl+Z (krok zpět).
|
||
| spahn Profil * |
#3 · Zasláno: 17. 10. 2010, 16:53:23
ctrl Z znám, takovej začátečník nejsem:) Už jsem to vyřešil - za nadpisem dalším v pořadí, který odskočil, jsem dal enter a nadpis se vrátil zpátky a připojil se k hornímu textu, laicky řečeno. Nevím sice proč nebo čím to je, ale už si s tím umím jakž takž poradit.
|
||
| Petr ZZZ Profil |
#4 · Zasláno: 17. 10. 2010, 22:08:31
spahn:
„ctrl Z znám, takovej začátečník nejsem“ Já znám Ctrl+z dlouhá léta, ale používal jsem to výlučně na vracení kroků, které jsem sám vědomě (nebo i nevědomě) provedl. Že to funguje i na kroky, které dělá Word sám od sebe (např. převod krátké pomlčky na dlouhou, nebo převod textu internetové adresy do klikací podoby, nebo převod řady hvězdiček odentrováním na něco co nechci atd…), to jsem zjistil spíš náhodou poměrně nedávno. |
||
| _es Profil |
#5 · Zasláno: 18. 10. 2010, 03:25:37
spahn:
Neviem, ako presne to je vo Worde 2007, no malo by ísť nastaviť vo "formátovaní odseku" a "zlomoch riadkov a strán" nejaké vhodné možnosti. |
||
| panther Profil |
#6 · Zasláno: 18. 10. 2010, 13:29:17
spahn:
na kartě Rozložení stránky -> Odstavec -> Tok textu -> Kontrola osamocených řádků/svázat s následujícím. |
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0