Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jarkko Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 11. 2010, 20:54:25
Ahoj,
Kdyz chci odeslat fotku pres prave tlacitko tak se okamzite otevre okno Prihlaseni ke sluzbe Windows Live Mail pokud se neprihlasim tak se posta neodesle. Jde nejak nastavit to, abych mohl odesilat fotky pres prave tlacitko bez toho abych se prihlasoval k teto sluzbe? Pokud dam napsat novy email a dam pripojit fotku tak se vse odesle i bez prihlaseni k teto sluzbe ale jde o to ze se musi pracne vyhledavat tyto fotky. Dekuji za pomoc. |
||
Časová prodleva: 24 dní
|
|||
Iva Profil * |
#2 · Zasláno: 15. 12. 2010, 22:48:39
Ahoj,mám stejný problém a nevím,jak ho vyřešit.Nechci posílat fotky na Sky Drive /jakési úložiště/,ale jako prezentaci - přílohu mailu.Jakmile je chci zmenšit,přeskočí to na tento formát a nevím,jak to vrátit zpět.Dám-li připojit soubor,tak jsou fotky moc veliké.
Prosím,má s tím někdo zkušenost a porad í?Díky. |
||
Časová prodleva: 2 roky
|
|||
Vít Profil * |
#3 · Zasláno: 29. 9. 2012, 14:34:09
Jde to. Jakmile se vytvoří mail, klepnout do pole alba v mailu, pak nahoře na Nástroje fotoalba a pod tím na kancelářskou sponku.
|
||
ludekbrno Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 9. 2012, 06:48:31
Vít:
Já myslím, že už na to za ty dva roky, co od dotazu uplynuly, přišli sami ;-) |
||
Časová prodleva: 10 měsíců
|
|||
Monika Čudová Profil * |
#5 · Zasláno: 1. 8. 2013, 07:22:41
Dobrý ... Mám dotaz ... nejdou mi posílat maily... jak to opravím ??? Veškerou poštu přijímám, ale jakmile chci mail poslat ukazujeme mi to chybu .. Nějaká rada???
|
||
LudekBrno Profil |
#6 · Zasláno: 1. 8. 2013, 21:38:09
Monika Čudová:
Pozvat si někoho kdo tomu rozumí. Nicméně příčina bude v chybně nastaveném SMTP serveru. Ptejte se u svého poskytovatele internetu. |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0