Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Boy Profil |
#1 · Zasláno: 1. 10. 2005, 20:23:52
Mám takový dost zásadní problém: Stáhnul jsem si plno nádherných českých (CE) fontů , ale nefungují mi, respektive nezobrazí se mi u nich česká diakritika. Abych to vysvětlil. Například ve PhotoShopu když použiji tento český font, tak všechny znaky kromě ěščř jdou v pohodě. Když v OpenOfficu, tak to stejné, ale když začnu sázet v InDesignu, tak mi fungují všechny CE (CENTRAL EUROPE). Můžu v InDesignu psát všechno, všechnu českou diakritiku. Rád bych věděl, proč mi to funguje jenom v InDesignu a ne ve PhotoShopu a OpenOfficu. Určitě to bude něco s nastavením. Prosím pomozte mi.
|
||
japlavaren Profil |
#2 · Zasláno: 1. 10. 2005, 20:34:54
nemam sajnu, ale v corel draw som to riesil tak, ze som napisal text s č, potom som napisal š, ktore je v pohode, a potom som š dal pod č a š všetko z š okrem mekčeňa som prekril obdlznikom, napr bielym bez ramu
|
||
Boy Profil |
#3 · Zasláno: 1. 10. 2005, 22:43:15
japlavaren
Tak bych si uměl taky v pohodě pomoct, ale asi těžko budu dělat háčky na každým písmenem ve photoShopu při delší textu.... to by asi nešlo. |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#4 · Zasláno: 1. 10. 2005, 22:51:49
Kdysi se psalo cosi podobného, tuším do win.ini, snad do sekce [fonts]:
Arial CE = Arial 232 Extrafont CE = Extrafont CE 232 Snad bude někdo vědět, jak se to píše přesně a opraví mě. |
||
Boy Profil |
#5 · Zasláno: 2. 10. 2005, 13:01:43
Poradí někdo co, a jak něco změnit, aby to šlo?
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0