Autor Zpráva
laijk
Mám nový windows 7 a pri jeho inštalácii ma vyzvalo k zálohe na 6 DVD, nespustil osm to, teraz mi dole v upozorneniach píše zálohovanie, to sa vlastne zálohuje celý systém? windows alebo čo, bude to to isté že budem to zálohovať na tie 6DVD ?? ďakujem za vysvetlenie.
janbarasek
laijk:
Celý systém má rozhodně méně. Widle 7 mají tuším něco kolem 2 GB, takže si to zálohuje i nějaký data. Něco podobnýho mi psalo zrovna dneska Ubuntu, když jsem přecházel na novější verzi.

Jestli se ti to nechce vypalovat, tak si vytvoř na disku další parcelu, a tam to nakopíruj jako obraz disku a nebo to prostě jednoduše okopíruj jako soubory.
laijk
No práveže to chcem zálohovať, a nieje to môj NB, ale kamarátkin takže sa chcem najprv opýtať (najlepšie niekoho kto má skúsenosti s WIN 7) či to je záloha systému či stačí to.
Filip S.
Profil *
Na zálohu celého systému se všemi daty (kompletní obraz disku) použij funkci "Vytvořit bitovou kopii systému" (součást Win7). Pro WinXP můžeš použít alternativu Acronis True Image.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0