Autor Zpráva
Kubuska112
Profil
Zdravim. Nevíte o nějakém online generátoru MP3 přehrávačů, pokud takový vůbec existuje. Jestli ne, jak se dělá ve Virtual Basic?
Fisir
Profil
Reaguji na Kubusku112 [#1]:
Nevíte o nějakém online generátoru MP3 přehrávačů, pokud takový vůbec existuje.
Ano. Případně ještě jiné.

jak se dělá ve Virtual Basic
No, ve Virtual Basic určitě nijak.
Kubuska112
Profil
Fisir:
No, ve Virtual Basic určitě nijak.
Myslel jsem Microsoft Visual C# 2008 Express Edition. No to víte...překlep :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: