Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Snowill Profil |
Zdravím všechny, stáhnul jsem si jeden soubor pro web. Bylo to zabalené v raru a po rozbalení tam byl soubor "jmeno.wbx". Nevite prosím někdo, jak bych to měl otevřít nebo v čem bych to měl otevřit, popřípadě extrahovat?
Děkuji |
||
Plaváček Profil |
#2 · Zasláno: 7. 8. 2012, 11:51:31
Snowill:
Dopátral jsem se sem: http://webshots-desktop.en.softonic.com/ |
||
mimochodec Profil |
#3 · Zasláno: 7. 8. 2012, 11:51:43
|
||
Snowill Profil |
Plaváček: Nevím proč, ale při instalaci se mi ten program zasekne na hlášce "Launching installer" program prostě neodpovídá a zkoušel jsem i kompatibilitu.
mimochodec: Ten odkaz je k ničemu, tam neni napsáno ani neni program, jak tento soubor otevřít. Nevíte ještě nějaký způsob prosím? |
||
mimochodec Profil |
#5 · Zasláno: 7. 8. 2012, 13:24:19
Snowill:
Je tam napsáno Primary association: Webigger File a je tam odkaz na nějaký web o té službě. Co chceš víc? Že ten web nefunguje, je věc další. Nevím jaks přišel na to, že to je nějaká instalace. Díval ses na to nějakým notepadem? |
||
Snowill Profil |
#6 · Zasláno: 7. 8. 2012, 15:17:51
mimochodec:
Koukal jsem na to vším možným, od textových editorů až po programy od Adobe a nic. Prostě neznámý formát, nerozumím tomu. Jinak bych si to samozřejmě našel a nezakládal zbytečně novej topic zde na foru. Nezlobte se... |
||
mimochodec Profil |
#7 · Zasláno: 7. 8. 2012, 17:19:26
Snowill:
„od textových editorů až po programy od Adobe a nic.“ Co znamená "nic"? Proto jsem se ptal na ten notepad. Buď v tom je obsah, který je z principu textový nebo binární. Pokud textový, tím notepadem si to zobrazíš. Jestli binární, tak je prakticky nereálné vykoukat z toho něco jiným softwarem. |
||
Časová prodleva: 2 roky
|
|||
Aurel Profil * |
#8 · Zasláno: 8. 2. 2014, 15:29:23
.wbx je extesion pro program WYSIWYG Web Builder
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0