Autor Zpráva
Kubuska112
Profil
Zdravím. Mám pár dotazů ohledně programování ve Visual Basic. Chtěl bych se zeptat, jak se dá do prohlížeče integrovat své jádro a jak má vypadat? Dále, jak se dělá takové to menu, co má Safari při nové záložce, nebo Seznam, když ten prohlížeč upravuje? (takové malinké náhledy)

Moderátor Chamurappi: Titulek „Visual Basic“ nevystihuje podstatu dotazu. Ani otázka ji moc nevystihuje. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
l564
Profil
Kubuska112:
jak se dá do prohlížeče integrovat své jádro a jak má vypadat?
No pokud nechcete to integrované (Trident) tak doporučuji od Mozilly - GeckoFx

(takové malinké náhledy)
Tomu se říká „thumbnail“, a to bych udělal pomocí PictureBox, ke kterému bych přiřadil po OnClick adresu na přesměrování.
Kubuska112
Profil
l564:
Chlape, děkuju moc :) Teď už jen, jak to do toho zakomponovat.
Kubuska112
Profil
l564:
Poradil bys prosím s tím jádrem?
l564
Profil
A jak chcete pomoc?
Kubuska112
Profil
Jen se zakomponováním toho jádra. Nějak na to nemůžu přijít.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Kubusku112:
Nepokládáš žádné konkrétní otázky. Už jsem ti párkrát říkal, abys nepsal zbytečně holé věty. Co je cílem a co konkrétně ti nejde?
Kubuska112
Profil
Chamurappi: Tak znovu. Prosím l564, jestli bys mi mohl pomoct s integrací jádra do prohlížeče, který jsem vytvořil ve Visual Basic?
l564
Profil
Máš stažené jádro? Neboly soubor *.dll
Návody na youtube (1, 2)
Kubuska112
Profil
l564:
Návody na youtube
No jo, děkuju.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: