Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Juandev Profil |
#1 · Zasláno: 5. 1. 2015, 08:45:06
Mám LG P970. Nevím jak vynutit aktualizaci, respetive natažení svěžích dat z Internetu. Například se mi zobrazí upozornění, že někdo mi v nějaké aplikace píše, ale já to nevidím v chatovacím okně protože se nezaktualizovalo a tak si to nemůžu přečíst celé. Podobné zkušenosti mám z kalendářem. Pátral jsem jestli je tam nějaká možnost, jak to vynutit, ale nic jsem nenašel. jak na to?
|
||
mimochodec Profil |
#2 · Zasláno: 5. 1. 2015, 16:26:41
Juandev:
Jestli tam je android, jdi do Google Play, najdeš tam něco jako Aktualizovat vše, případně můžeš aktualizovat jednotlivě. |
||
LudekBrno Profil |
#3 · Zasláno: 5. 1. 2015, 17:38:10
mimochodec:
to mluvíš o něčem úplně jiném. V Play se jedná o aktualizace aplikací, kdežto Juandev píše o tom, že potřebuje zaktualizovat obsah zobrazený v on-line aplikaci :-) Juandev: Mohl bys začít tím, že napíšeš o jaké aplikace se jedná. Každopádně nic takového by se dít nemělo, takže tam máš nějakou chybu. Žádný univerzální postup pro aktualizaci obsahu aplikací neexistuje, protože není potřeba. |
||
mimochodec Profil |
#4 · Zasláno: 6. 1. 2015, 11:43:10
LudekBrno:
No já jsem to pochopil tak, že se neaktualizují data v nějakých aplikacích, ale příčina že je v tom, že ty aplikace už zřejmě nejsou aktuální. Ale můžu se plést. |
||
LudekBrno Profil |
#5 · Zasláno: 6. 1. 2015, 21:21:16
mimochodec:
To asi ne, to se v androidu nestává. Aspoň jsem se s tím nikdy nesetkal, přitom si některé aplikace záměrně udržuju ve starších verzích, protože je výrobce tak usilovně "vylepšoval" a "vylepšoval", až je doprasil k nepoužitelnosti :-) Juandev tam má problém, že ty aplikace nechtějí načítat aktuální obsah, ale to bude nějaká chyba na jeho straně. Např. nevhodný DNS server nebo podobně. |
||
Juandev Profil |
#6 · Zasláno: 7. 1. 2015, 19:50:48
LudekBrno:
> mimochodec: > to mluvíš o něčem úplně jiném. V Play se jedná o aktualizace aplikací, kdežto Juandev píše o tom, že potřebuje zaktualizovat obsah zobrazený v on-line aplikaci :-) Ano, omlouvám se za nepřesné vyjádření. Je to tak jak píše Luděk. „Mohl bys začít tím, že napíšeš o jaké aplikace se jedná.“ Jedná se o: *Google Kalendář (pokud to není jiná apka) *Airbnb mobilní aplikace „Žádný univerzální postup pro aktualizaci obsahu aplikací neexistuje, protože není potřeba.“ Ano, třeba Twitter se dá aktualizovat ručně. A sice tažením obsahu dolů. |
||
LudekBrno Profil |
#7 · Zasláno: 8. 1. 2015, 16:03:38
Juandev:
Jasně, podobně to má i FB. Ale není to žádný univerzální způsob, který by ti donutil zaktualizovat obsah všech aplikací. Nějak ale nechápu, jako to myslíš s tím kalendářem. Tobě vysokčí připomínka, stáhneš lištu a klikneš na ni a nic se nezobrazí? Mimochodem, nemáš v telefonu nainstalovaný nějaký task killer, clean master, battery saver, RAM booster nebo podobný nesmysl? |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0