Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
rybarada Profil |
#1 · Zasláno: 25. 4. 2015, 16:18:09
Zdravím, mám 2 dny nainstalovanej Eclipse + androi doplněk, ale neustále mi to hází tyto chyby a nemohu s ím pracovat, nevíte co s tím? Nikdo mi zatím nikde neporadil :/
|
||
final Profil |
#2 · Zasláno: 25. 4. 2015, 17:30:30
Eclipse už na vývoj android aplikácii nie je najlepšia voľba, odporúčam radšej stiahnuť android studio(čo je program priamo od googlu)
|
||
rybarada Profil |
#3 · Zasláno: 25. 4. 2015, 18:23:53 · Upravil/a: rybarada
final:
Android studio mi při spuštění emulátoru hází chybu :/ jinak bych používal Android studio. Studio mi hází tuto hlášku, dá se s tím něco dělat? emulator: ERROR: x86 emulation currently requires hardware acceleration!Please ensure Intel HAXM is properly installed and usable.CPU acceleration status: HAX kernel module is not installed! |
||
xROAL Profil |
#4 · Zasláno: 25. 4. 2015, 18:48:42
rybarada:
„emulator: ERROR: x86 emulation currently requires hardware acceleration!Please ensure Intel HAXM is properly installed and usable.CPU acceleration status: HAX kernel module is not installed!“ Znalosť angličtiny je pri programovaní (ak sa tomu chceš reálne venovať) povinnosť. Chybová hláška hovorí: Emulácia na 32-bitovom procesore vyžaduje hardvérovú akceleráciu. Máš sa uistiť, že Intel HAXM je nainštalovaný (tiež predpokladám že procesor to musí podporovať). A v poslednej vete ti oznamuje, že HAXM nainštalovaný nie je. |
||
rybarada Profil |
#5 · Zasláno: 25. 4. 2015, 18:51:11 · Upravil/a: rybarada
Intel HAXM jsem měl instalovaný přes SDK, přesto to nepustilo
xROAL: Jinak já mám Windws 64bit, takže nvm. |
||
final Profil |
#6 · Zasláno: 25. 4. 2015, 19:21:09
rybarada:
stačí zadať tú chybu do googlu a hneď niečo nájdeš. |
||
Časová prodleva: 10 let