Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tomas2245 Profil |
Zdravím existuje nejaký program alebo niečo na to keď na mail mi chodia objednávky ako je napr.:
Klávesnica: 5 ks Mýš: 2 ks a proste je toho veľa, tak sa teda pýtam či je taký program ktorý by sčítal rovnaké bunky s názvami. |
||
Michales Profil |
#2 · Zasláno: 1. 5. 2015, 18:30:28
tomas2245:
Jakým způsobem ti to chodi na email? Šel by využít excel pro součty a výpočty. Ovšem musel by tomu odpovídat obsah emailu ( myšleno jestli to chodí v nějaké příloze) |
||
tomas2245 Profil |
#3 · Zasláno: 1. 5. 2015, 18:35:42 · Upravil/a: tomas2245
odosiela sa to cez PHP... a chodi to ako správa.
a ja tie položky mám "Číslo. Názov: počet kusov" takže tam je číslo tovaru a ešte aj kusy tak to by sčítavalo spolu nie? ako by sa to dalo ešte spraviť má niekto nejaký nápad? |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 1. 5. 2015, 19:29:13
Já bych si vytvořil stránku, která by mi ty součty vypisovala.
|
||
Marschmallow Profil |
#5 · Zasláno: 1. 5. 2015, 20:04:23
tomas2245:
Pokud máš možnost upravovat ty PHP skripty, nebylo by to lepší řešit rovnou na straně serveru? Vytvořil by sis tabulku se sloupci cislo, nazev a pocet. Následně by se Ti při každé nové objednávce přidal nový řádek. A PHP sečíst jednotlivé hodnoty z databáze? |
||
tomas2245 Profil |
#6 · Zasláno: 1. 5. 2015, 20:06:57
no ale ja sa do tohto moc nevyznám ale bol by to určite dobrý nápad... :) ak by bol niekto tak dobrý a načrtol by mi to PHP aby sa mi zakaždým pridal nový riadok ... pomohol by mi niekto s tím?
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0