Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Alex Profil |
Přestalo to fungivat nedávno.
Vybádal jsem, že problém musí být někde v nějakém nastavení formátování. V rámci internetu to funguje - když např. zkopíruju CtrlV text v článku na Lidovkách a chci ho vložit do svého příspěvku v Diskusi, tak CtrlV funguje. Ale do souboru Wordu to CtrlV k vložení téhož textu nefunguje, musím pravou myší a v "Možnostech vložení" zvolit tu poslední - "Zachovat pouze text (T)" (takže ne "Zachovat zdrojové formátování" - což dosud zřejmě fungovalo automaticky) A obráceně stejně - když zkouším přenést text z Wordu do té Diskuse na LN, tak se mi po jednoduchém CtrlV kupodivu stále znovu objevuje starý kousek textu (který jsem před pár dny zkopíroval do schránky ve Wordu), a musím zas pravou a zvolit "Vložit jako prostý text - Ctrl + Shift + V". Takže ne CtrlV, ale se Shiftem... co to napovídá? Přitom v rámci souboru Wordu CtrlC a CtrlV funguje. Nastavil jsem "posílat odpovědi na emajl". |
||
Alex Profil |
#2 · Zasláno: 26. 10. 2020, 20:33:10
Alex:
Nakonec se to vyřešilo po restartu PC... Jenže předtím, na tohle téma, psal někdo, že restart nepomohl. |
||
Časová prodleva: 5 let
|
0