Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Meldo Profil |
#1 · Zasláno: 16. 1. 2006, 01:00:39
Dá sa nejako vo win XP nastaviť, aby mali rôzny užívatelia nastavené rôzne predvolené klávesnice? Konkrétne by som potreboval pre užívatela 1 - EN klávesnicu a pre užívatela 2 - sk klávesnicu. Dá sa to?
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Menci Profil |
#2 · Zasláno: 18. 1. 2006, 15:22:16
Nevím, chápu-li správně otázku?
Mám dole vpravo ikonku jazyka (malý čtvereček) - je tam např. CS, nebo EN . Když tam klikneš pravou myší, můžeš si nastavit různé jazyky (třeba 5 růyných). Až je máš jednou přednastavené, tak když tam klikneš levou myší tak vybereš jeden z přednastavených. To přepínání si lze i přednastavit na "horkou" klávesu - např. na Alt+Shift a tím mněníš jayzkz postupně. |
||
Meldo Profil |
#3 · Zasláno: 18. 1. 2006, 15:36:13
Menci
ano. to je vsetko pekne. ale ja by som potreboval, ze pre jedného užívatela, ktorý má vytvorený svoj ucet vo win xp en klavesnicu a pre druheho, ktory ma taktiez svoj vlastny ucet sk klavesnicu.(predvolené/defaultné) aby tieto klavesnice uz boli prednastavene pri prihlaseni. alt+shift samozrejme poznam ale nefunguje to tak, ako by som si predstavoval. (mam napriklad otvoreny web prehliadač a ked si prepnem klavesnicu a otvorim si napr. editor stranok tak tomu editoru sa nastavi predvolena klavesnica, teda nie ta, na ktoru som si prepol v web prehliadaci. coho výsledkom je, ze vzdy ked si otvorím nový program musím si prepnúť klávesnicu.) |
||
Meldo Profil |
#4 · Zasláno: 18. 1. 2006, 15:36:58
asi sa to nedá. hm :-( škoda.
|
||
jozob Profil |
#5 · Zasláno: 19. 1. 2006, 15:38:22
Meldo
> "mam napriklad otvoreny web prehliadač a ked si prepnem klavesnicu a otvorim si napr. editor stranok tak tomu editoru sa nastavi predvolena klavesnica, teda nie ta, na ktoru som si prepol v web prehliadaci. coho výsledkom je, ze vzdy ked si otvorím nový program musím si prepnúť klávesnicu." Hľadaj niekde v nastaveniach klávesnice možnosť výberu politiky prepínania, čiže či bude prepnutie klávesnice globálne pre všetky programy, alebo pre každý program zvlášť. > " ... aby mali rôzny užívatelia nastavené rôzne predvolené klávesnice ... " Keď som používal Windows, mne to fungovalo štandardne (WinXP/SP1). Skús to tak, že sa prihlásiš ako 1. uživateľ a nastavíš klávesnicu pre 1. užívateľa a potom sa prihlás ako 2. uživateľ a nastav klávesnicu pre 2. užívateľa. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0