Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tomik Profil |
#1 · Zasláno: 30. 12. 2004, 18:45:05
Chtěl bych se zeptat diskutujících, který DVD player by doporučili. Aby byl kvalitní a pokud možno freeware, doteď používám PowerDVD, celkem prima vecička jenže to je trialka, za 2 dny mi vyprší, tak scháním nový.
Děkuji za odpovědi. Tomik |
||
Leo Profil |
#2 · Zasláno: 30. 12. 2004, 18:53:03
Jak to souvisi s tvorbou webu? Leo
|
||
lukysy Profil |
#3 · Zasláno: 31. 12. 2004, 10:20:10
Tomik Tohle by se spíše hodilo do Práce s počítačem, tohle fórum je trochu s tímto dotazem vedle. Ale tak k věci: Mezi ty známější patří třeba MicroDVD nebo vynikající je BSPLayer (nejsem si jistý, jestli nepřehrává jen DiVX). Jinač k tomu PowerDVD bavit se tady o warez by bylo v rozporu s pravidly této diskuze, ale není takový problém sehnat key.
|
||
pyty Profil |
#4 · Zasláno: 31. 12. 2004, 10:26:31
ja mam WinDVD ale neviem ci je free, lebo som ho dostal na cd ako aj z licenciou ku grafickej karte (alebo k cdromke ?? uz si to nepamatam) je celkom dobry.. skus zohnat
(osobne WinDVD velmi nemam rad, leb na niektorych filmoch m kazde tri minuty vypina zvuk....) |
||
Tomik Profil |
#5 · Zasláno: 31. 12. 2004, 11:52:50
To Leo: Já vím, nevěděl jsem kam to dát, ale Yuhů do této rubriky zařadil dotaz na soft na tvorbu PDF a to IMHO také nemá nic společného s tvorbou webu.
To lukysy: MicroDVD mám a ten nepřehrává DVD, sice se tak tváří, ale není tomu tak. O tom ****** vím, ale já bych to potřeboval legálně :o). A le ten BSPlayer skusím. Díky To Pyty: Řekl bych, že pokud nechci nějaký ********* program a nechci si nic kupovat, tak je na tom WinDVD stejně jako PowerDVD, ale díky. |
||
halogan Profil |
#6 · Zasláno: 31. 12. 2004, 17:06:58
Tomik: PDF s webem ma spolecneho hodne veci, DVD nikoliv.
|
||
Tomik Profil |
#7 · Zasláno: 31. 12. 2004, 22:19:31
Pokud se nemílím, tak Yuhů chtěl program na export z *.doc do *.pdf a formát doc toho s webem také nemá nic společného. Yuhů chtěl program.
Je pravda, že kdyby se použil PHP script na export HTML do PDF už to má s webem společného dost, ale takto IMHO je to samé co to DVD, ale nechci se hádat. |
||
halogan Profil |
#8 · Zasláno: 31. 12. 2004, 23:41:27
PDF a DOC jsou formaty pro webove prirucky, manualy, smlouvy apod. On se ptal na konvertor, aby to mohl dat na web. (spis nez doc asi rtf, ale to je jedno)
|
||
Tomik Profil |
#9 · Zasláno: 1. 1. 2005, 01:03:30
Ok, přesvědčil jsi mě. Omlovám se příště takový dotaz dám do "Práce s počítačem".
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
lukysy Profil |
#10 · Zasláno: 5. 1. 2005, 22:16:13
Jejda to je ale divný... Já myslím, že jsem MicroDVDíčkem normálně DVD přehrával... :o/
|
||
Yuhů Profil |
#11 · Zasláno: 6. 1. 2005, 18:00:22
až bude příště nějaké špatně zařazené téma, hoďte mi prosím info na mail namísto diskutování o špatném umístění příspěvku. Já občas nestíhám moderovat, mail by to spravil. Díky za pochopení.
|
||
Tomik Profil |
#12 · Zasláno: 6. 1. 2005, 19:08:55
lukysy:
Je to dost divný, ale mě to prostě to DVDčko nepřehraje. Vše je nastaveno tak, jak má a mechanika taky běhá ok. Yuhů: Ok |
||
Časová prodleva: 19 dní
|
|||
xdusa Profil |
#13 · Zasláno: 25. 1. 2005, 17:24:44
Tomik no tak si na internetu stáhni pro PowerDVD ***** a bude ti normálně fungovat.
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0