Autor Zpráva
Miloš
V práci jsem občas nucen použít M$Word; činím tak s velkým sebezapřením (na prosté textové informace mám PSPad a na sazbu InDesign). Inteligentní MORD (viz obrázek) mi několikrát do minuty vnucuje: Microsoft Word nemůže použít seznamy automatických oprav. Tato funkce není momentálně nainstalována. Chcete ji nyní nainstalovat?

Nepřeju si žádné automatické opravy, nepřeju si takový „výdobytek“ vůbec používat, poněvadž je mi bytostně protivný. Nepřeju si tedy ani žádnou instalaci. Dá se toho hnusu nějak zbavit, aniž bych musel cokoli instalovat? Jde o Word 2000.
bojars
Nástroje/ Možnosti/ Pravopis

Skús zrušiť zaškrtnutie pri:

"Automatická kontrola pravopisu"

BTW: možno by bolo dobré v prvom rade použiť Ctrl+A (Vyber všetko) a nastaviť jazyk pre dokument na jazyk, ktorý je v dokumente použitý.

PS: Prosím Ťa daj preč z tadeto ten otrasný obrázok! Toto nie je miesto na vybíjanie Tvojich komplexov, ale Diskusné fórum (hlavne) o WebDesign-u.
Miloš
bojars
Nástroje/ Možnosti/ Pravopis - Skús zrušiť zaškrtnutie pri: "Automatická kontrola pravopisu"
Dík za radu, zkusím.

Pokud jde o ten obrázek
1) přijde mi docela veselý (a může být zároveň otřesný, to se nevylučuje)
2) Když mi někdo (MS) leze na nervy, nemusí to nutně znamenat, že z něj mám komplexy.

Prosím touto cestou admina této sekce, aby ten obrázek odstranil, uzná-li to za vhodné.
bojars
Miloš vedľa "Citovat" máš aj "Změnit". Tam to odstrániš aj sám.

Ďakujem.
Anonymní
Profil *
ac offtopic, zareaguji na nekolik poslednich prispevku milose.
mas z nej komplexy. mozna si to nemyslis, ale mas. produkty MS jsou velice kvalitni a delane pro blbce. (nevylucuje se to!) pokud nejsi schopny najit toto nastaveni, znamena to jedine. Zkus hledat chyby nejdriv u sebe, pak u Microsoftu.
Miloš
bojars
vedľa "Citovat" máš aj "Změnit"
Vím, ale já to (ze své vůle) odstraňovat nechtěl.

Anonymní
S ódou na kvalitu bych to nepřeháněl. A že je to dělané pro blbce? Asi proto tomu nerozumím.
A řeči nějakého anonyma, který místo aby poradil hodnotí lidi, aniž by se pod to aspoň podepsal… co si o něm můžu myslet?
bojars
Miloš ja sa pod tieto "řeči anonyma" kľudne podpíšem. Ak Ti to naozaj chýba.
Miloš
bojars
Považuju to za slušnost; dík za podpis, byť za někoho jiného.

Tohle už je hodně OT: jsou-li podle Tebe produkty MS velice kvalitni, proč je kolem nich tolik kritiky (funkčnost, stabilita, bezpečnost). Že by samí zamindrákovaní blbci? Že by jich (nás?) bylo tolik? Nechci rozpoutat flame; byl bych nerad, aby mi bylo podsouváno mínění, že výrobky MS „neuznávám“ (ať už to slovo znamená cokoli). Excel se prý „Vynikající“jmenuje poprávu, FP 2000 je prý také dobrý. Proč ne. Ale je dost věcí, za které si MS zaslouží kritiku.

Howgh
DoubleThink
Profil *
Všichni se opět zklidněme...

Ty Miloši si příště prosím odpusť citové zabarvení příspěvku - nikoho nezajímá, jaký vztah máš k produktům Microsoftu (ostatně ke konkurenci můžeš přejít kdykoliv). Soustřeď se raději jen na jádro problému.
Miloš
DoubleThink
budiž
Miloš
bojars
Nástroje/ Možnosti/ Pravopis - Skús zrušiť zaškrtnutie pri: "Automatická kontrola pravopisu"
Tak jsem zkusil, ale k ničemu to nevedlo. Při každém přepnutí klávesnice a zápisu hranaté závorky se na mě Word mile usměje a nabídne mi instalaci.
bojars
Skús:

Nástroje/ Možnosti automatických oprav/ Zobrazit tlačítko automatických oprav

Ináč ja zvyknem zrušiť aj toho otravného "Pomocníka programu office"...
Miloš
V možnostech automatických oprav jsem byl včera a všechno odškrtal, že nechci; k ničemu to nevedlo. Dneska, když jsem se do nich chtěl pro jistotu podívat, mi W. opět nabídl zmíněnou instalaci.
BTW „Pana sponku“ tam, tuším, asi nemám (alespoň si nevzpomínám, že bych se tam s ním potkal.)
bojars
Nebudeš mi veriť, ale minulý týždeň jeden kolega v kancelárii vyvádzal, že mu to blbne tak, že keď otvorí Word a ťukne do hocičoho, nabieha mu tiež ponuka nejakej inštalácie... ozaj(!) Office máme tiež 2000.
Pár dní predtým robili naši IT, nejaké bezpečnostné UpDate a on Word vtedy nepotreboval.
Neviem, či náhodou nerobili potom po sieti nejakú reinštaláciu... nevieš urobiť tú inštaláciu?
Miloš
Jakou instalaci? Nainstalovat Word z CD snad není problém. Tím by se to určitě vyřešilo – chce-li W něco doinstalovat, vložit CD. Pokud se ptáš na síťovou instalaci, s tou nemám zkušenosti.
Pokud jde o mně, nechci nic doinstalovávat, protože nechci z principu kapitulovat (nebo hned kapitulovat).
Miloš
Nakonec jsem problém odstranil bez doinstalovávání.
Spustil jsem instalaci – změnu (z ovládacích paneláků) a všechny položky, u kterých bylo „nainstalovat při prvním použití“ jsem zaškrtnul, že se nebudou instalovat vůbec. Et est post aves
TTTomas
Profil *
Spasiteli!!! Milosi, jsi bozan!

Jak dlouho uz me tohle 5ere! Diky!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0