Autor Zpráva
Gekon
Brý večer vespolek,
Mohli byste mi poradit nějaký rozumný free firewall? Včera jsem reinstalloval widle, a nainstaloval jsem najednou Zone Alarm a Avast... když jsem pak nuceně restartoval počítač, nestíhal jsem se divit... apokalypsa... miliony chybových hlášek, virů jak na****o, no prostě luxus... Tudíž jsem se zbavil jak ZA, tak i Avastu. Jaký bych měl tedy používat antivir a firewall? Díky
jozob
Gekon
Antivir - NOD32. www.eset.sk
Firewal - Sygate Personalo Firewall. www.simtel.net - hľadaj na úvodnej stránke, je prvý v rebríčku najsťahovanejšieho softu.
tpikalek
Firewall Kerio - existuje i free verze, která neumí blokovat reklamy a neště něco.
Antivir NOD32 - nejdoznačně nejlepší.
Gekon
NOD 32 - ten jsem zkoušel, ale nechtěl se aktualizovat, psal něco o tom, že se nemůže přihlásit k serveru...
Jinak jsem taky slyšel, že je dobrej
jozob
Gekon
"ale nechtěl se aktualizovat"
On je rád, keď si ho kúpiš.
Gekon
Jozob
Počkat, to si jako myslí, že si ho koupim? No tak to prrr, to fakt nemám v ůmyslu... takže bez zakoupený licence mě bude fakovat?
Timy
Používám kombinaci Kerio + Avast! a jsem spokojený
jozob
Gekon
Samozrejme. Je to veľmi kvalitný soft, podľa mňa sa oplatí zaplatiť si.
Gekon
jozob
No tak to na něj kašlu... a ty ho máš legálně zakoupenej?
Asi se vrátim k mý oblíbený variantě jednou za měsíc reinstall...
jozob
Gekon
"a ty ho máš legálně zakoupenej?"
Používam Linux. Tam je pojem vírus cudzí.
Gekon
jozob
To neni fééééér, já chci tučňáká.... Mámíííííííí :((((
Miloš
Timy
Používám kombinaci Kerio + Avast! a jsem spokojený
Já taktéž. A v životě mi neběžel v počítači virus; a to opravdu nenechávám počítač nevybalený v krabici :-)
Gekon
Tak, mám Kerio a Avast, a zatím si nestěžuji, Kerio mě příjemně překvapil blokováním reklam apod...
Mistr
Gekon
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=17685&foru m=16&page=-1
tpikalek
Používam Linux. Tam je pojem vírus cudzí.
Tak úplně zase ne... Ale pravda, že když jsem se na Windowsu koukl na astalavistu, do 10s mě přestalo fungovat připojení, což se mě na Linuxu nikdy nestalo... Ale už je i NOD, AVG pro Linux.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0