Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Michalek Profil |
#1 · Zasláno: 15. 1. 2005, 17:12:24
Nepokládejte mě za blázna, jo? :-P
Neví někdo o nějakém softu, který by mi umožnil "malovat pomocí touchpadu"? Jde mi o to, aby celé okno programu bylo jakoby celá plocha touchpadu, horní roh touchpadu byl horní roh "kreslicího plátna" atd. Docela by se mi to hodilo, neví někdo? |
||
thingwath Profil |
#2 · Zasláno: 15. 1. 2005, 17:24:02
Jako tabletem? No, to by musel být sakra touchpad. Běžné notebookové jsou na to příliš malé, o to by se ani nemělo cenu pokoušet.
|
||
Michalek Profil |
#3 · Zasláno: 15. 1. 2005, 17:35:32
Jj, to je ono :-) Coz o to, ja mam taky optickou krysu (taky takovou podobna mrnavou, ale pohodlnou :-)), ale obcas se na to proste mys nehodi, nebo ji nemuzu pouzit.
Proto bych potreboval nejaky malovani pro touchpad. Prece to nemuze byt tezky (ten program udelat), ne? S obtiznosti malovani je to jeste slozitejsi, obzvlast kdyz ten touchpad reaguje na teplo (nebo na co) a kdyz to zkousim dotykovym perem taxi neskrtnu. |
||
DoubleThink Profil * |
#4 · Zasláno: 15. 1. 2005, 20:20:54
Proto bych potreboval nejaky malovani pro touchpad. Prece to nemuze byt tezky (ten program udelat), ne
Pochop, že data z toutchpadu zpracovává jeho ovladač - Do Windowsů už se dostanou jenom souřadnice kurzoru. Nedovedu si představit výhody takového nastavení - absolutní určování polohy - touchpad je totiž už sám o sobě dost nepřesný. Kup si tablet a budeš moci kreslit i proměnlivým tlakem. Já mám Wacom A5 (3roky starý - tehdy za 3000,-) a nemůžu si ho vynachválit. |
||
Michalek Profil |
#5 · Zasláno: 15. 1. 2005, 20:26:30
Jj, diky za doporuceni, tablet si planuju koupit, ale nevim jak je to s odolnosti, budu ho potrebovat narvat do tasky k notebooku a nerad bych ho tyden po zakoupeni "promackl" :-)
Jeste jednou vsem diky. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0