| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Petra z Votic Profil |
#1 · Zasláno: 22. 5. 2006, 13:19:18
Mám nainstalovaná XP a SP2. Když chci vypnout PC a kliknu na vypnout hrozně dlouho to trvá než se objeví tabulka - vypnout - odhlásit uživatele - restartovat a po kliknutí na vypnout následuje další dlouhé čekání než se Pc vypne. Dřív se mně nic takového nedělo a PC se během 2 vteřin hned vyplo. Když kouknu na běžící aplikace tak tam nic zaplé není a proceser je vytížený na 0 nebo 1 procento (ted přesně nevím). Při tapnutí a práci na PC vše funguje rychle a správně problém je jen při vypínání.
Nesetkal jste se někdo s tímto problémem? Nová instalace je pro mě opravdu až krajním řešením, kterému se chci vyhnout. Děkuji |
||
| tpikalek Profil |
#2 · Zasláno: 22. 5. 2006, 14:20:42
Stáhněte si System Mechanic a zkuste si projet všechny optimalizace.
|
||
| Gekon Profil |
#3 · Zasláno: 22. 5. 2006, 16:37:33
Co dodat, prostě Windows, dělají si co chtějí. (já je mám taky:))
1.) - zkuste použít zmíněný program, co nabízí tpikalek 2.) to samé mi dělaly okna poté, co jsem měnil zdroj 3.) pokud máte ATX zdroj (což poznáte tak, že nemusíte mačkat tlačítko ON/OFF aby vypnul zdroj), tak ho zkuste vypínat rovnou tímto tlačítkem 4.) reinstall oken tento problém většinou neřeší, mě to dělá taky, ale počítač už mám v kuse zapnutý asi tři týdny, takže mi to nevadí:) |
||
| Janus Profil |
#4 · Zasláno: 22. 5. 2006, 16:42:02
Mě pomohla obyčejná defragmentace disku...
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0