Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
eca Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 6. 2006, 22:02:11
Zdravím před týdnem mi odešel Hdd v noťasu, koupil jsem nový a ejhle noťas ho nevidí, v biosu je vidět stoletý disk 5gb (vzhledem k velikosti nyní nepoužitelný, dále je vidět i vadný disk 20gb a po vložení nového disku není vidět ani tento disk 80Gb a ani cd/dvd rom, která je v obou předchozích případech vidět a bios přestane reagovat a pomuže pouze vypnutí a zapnutí noťase. Jedná se o noťas Dell 750, starý cca 5 let, mám ho pouze na internet, psaní a na programování digitálního satelitu, celkem mi vyhovuje, tak zatím nechci kupovat nový. Kdo mi poradí jak nainstalovat oper. systém /xp/, když po vložení noťas přestane komunikovat. předem díky za pomoc eca
|
||
Peca Profil |
#2 · Zasláno: 29. 6. 2006, 22:08:28
Těžko se dá něco nainstalovat na vadný hardware. Možná starý noťas velký disk prostě neutáhne.
|
||
Časová prodleva: 11 měsíců
|
|||
milan pacl Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 6. 2007, 12:30:41
Zdravým pomoc? při startu počitače se mi objeví Immediately back-up your data and replace your hard disk drive.A failure may be imminent. waring continueF1 Delete Nevím co mam dělat.Poradte
|
||
Axamith Profil |
#4 · Zasláno: 1. 6. 2007, 13:03:12
Před časem jsem dělal přestavbu PC Della měj jsem obdobné problémy. Zakopaný pes byl v tom, že Dell prioritně podporuje HW své značky a jen tak něco nesežere. Pokus něco zístak od servisáků Dell.
|
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
knutzen Profil * |
#5 · Zasláno: 26. 8. 2007, 05:11:35
Zdravým pomoc? při startu počitače se mi objeví Immediately back-up your data and replace your hard disk drive.A failure may be imminent. waring continueF1 Delete Nevím co mam dělat.Poradte...mam stejny problem jako Milan.prosim o pomoc.mam HD WD400UE-22NCTO. knutzen@seznam.cz
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0