| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Casero Profil |
#1 · Zasláno: 30. 7. 2006, 23:16:42
nezávazné pokračování http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=16&topic=3 1235, ted mi nastal ten problém s tím zvukem, vůbec mi nefunguje u anlogového vysílání...vubec nevím čím to je...prohledal sme snad celej netr, a nikde nic, žádná rada...prosím poradte, co byste dělali na mém místě??
|
||
| Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 30. 7. 2006, 23:30:53
Odkud a jaké přijímáš programy? V ČR je odstup nosné zvuku od obrazu 6,5 MHz, Rakousko a SRN 5,5 MHz.
|
||
| habendorf Profil |
#3 · Zasláno: 30. 7. 2006, 23:32:14
Asi blbost - nejede to na duálu a nemáš puštěný ten druhý?
|
||
| Casero Profil |
#4 · Zasláno: 30. 7. 2006, 23:41:32
habendorf
je to klidně možný...možná je to prkotina, ale nefím, kde to přenastavit... Bubák no z čr... prima, nova, čtečka taky orf, markíza...to už teda není čr ..prostě přes kabel UPC...no ale bud blbě hledám, i když po tolika hodinách nad tím strávených blbost, nebo to nejde nastavit pro analogové vysílání je tady možnoast pro Composite a S-video, ale nic víc... |
||
| Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 30. 7. 2006, 23:41:52
Jestli to je ono http://www.pcexpert.cz/tv-tunery/aver-tv-hybrid-fm-cardbus , tak v popisu je systém je plně kompatibilní se všemi anténnímy systémy klasické analogové televize. Nevím, jestli pozní naši TV normu automaticky, nebo jestli bude potřeba "přepnout"" nastavením v menu, u většiny TV katet je obvyklejší "ruční" nastavení TV normy v menu, například výběrem ze seznamu států.
|
||
| Casero Profil |
#6 · Zasláno: 30. 7. 2006, 23:51:18
jj..de facto jo..ja teda mám na PC toto je na notas, jako to tam mám nastavený česká republika...ale stejně nic, vubec...pak su tam možnosti nastavení toho pal/ntsc ale je pro S-Video, a composite ne pro analog. a ted teda se mi po dařilo v anglickým filmu dat dual -b a jede anglicky, ale to mi je celkem na nic...ale to funguje jen u některých filmů, že se nabídka stereo/mono změní v dual-a/dual-b
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0