Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hugo Profil |
#1 · Zasláno: 14. 2. 2005, 14:05:58
Omylem se v outlooku smazal jednu slozku. Povedlo se mi obnovit ten soubor (*.dbx), ale nemuzu ho dostat zpet do outlooku. Nevite nekdo co s tim??
Dik moc za odpoved. |
||
habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 14. 2. 2005, 14:14:47
Myslím že by ho stačilo nakopírovat do úložiště, mělo by to být něco jako
C:\Documents and Settings\tvoje-jméno\Local Settings\Data aplikací\Identities\{hroznej-string}\Microsoft\Outlook Express Pokud máš úložiště nějak nestandardně umístěné, zjistíš to v OE6: Nástroje-Možnosti-Údržba-Složka úložiště |
||
Hugo Profil |
#3 · Zasláno: 14. 2. 2005, 14:19:08
To jsem zkousel, ale nefunguje to. Nakopiroval sem ho tam, ale tu slozku furt nevidim.
|
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 14. 2. 2005, 14:23:51 · Upravil/a: habendorf
Aha, tak import - zprávy - z aplikace OE6 - a tam pak zatrhnout improtovat z úložiště, to by mělo fungovat (pokud jsi to tam nakopíroval).
|
||
Hugo Profil |
#5 · Zasláno: 14. 2. 2005, 14:31:01
To jsem zkousel, ale vypise to, ze uloziste je momentalne pouzivano Outlookem. Kdyz jsem to zkusil nakopcit do jineho adresare, tak zas zarval, ze tam nic neni.
|
||
Hugo Profil |
#6 · Zasláno: 14. 2. 2005, 14:46:07
habendorf
Tak uz jsem to vyresil. Nakopcil sem ten soubor do slozky C:\Documents and Settings\tvoje-jméno\Local Settings\Data aplikací\Identities\{hroznej-string}\Microsoft\Outlook Express smazal sem folders.dbx a spustil outlook. A bylo to :-) Diky moc za rady. |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0