Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Zaplnil jsem flashku, na které mám 2 měsíce práce (teda - hlásí volné místo:0, zaplněné místo:0 - nevím jestli jsem ji vůbec zaplnil). Každopádně při pokusu ji otevřít hlásí: "Disketa v jednotce F není zformátovaná, chcete ji zformátovat nyní?" Mám tam 2 měsíce práce!! Co s tím?? HEELP!
Hugo
Zkus ji pripojit k jinemu pocitaci.

BTW:

Pokud ty dva mesice nemas nikde zalohovane, tak to ber jako pouceni. Zalohovat, zalohovat, zalohovat!
Hugo
Jinak, zkus ten dotaz dat spis sem

http://forum.pctuning.cz/viewforum.php?f=12&sid=6492570e5a732b9c000a63 518ae027c2

Tady je forum o tvorbe webu.
Anonymní
Profil *
Proto sem to napsal do oddělení "Práce s počítačem"
Hugo
Anonymní

Na pctuning chodi vic odborniku na hardware nez sem, takze mas vetsi sanci na uspech.
Mistr
Anonymní
Stalo se mi před časem něco podobného.

Měl jsem tento flash disk:

Když jsem jej šel reklamovat, prodejce mi to odmítnul s tvrzením, že jsem si ho zničil sám. Došlo totiž k tomu, že se konektor USB viklal. A to je prý podstata celého problému. K tomu viklání prý mohlo dojít například při nošení klíčenky v kapse.

Nabízeli mi, že za nějaký peníz by tu klíčenku otevřeli (rozřízli onen gumový obal) a data se z ní pokusili vysosat. Možná je to i Tvůj případ.
Anonymní
Profil *
Ne, to nebude můj případ. Tohle je můj případ, ale podařilo se mi s tím doporučovaným programem (r-studio) obnovit jenom pár blbostí. Možná jsem ho použil špatně, nevím. Vytvořil jsem si nejdřív pomocí něj image disku a zkoušel to na ní. Není mi moc jasné jak se s tím programem zachází. Zkouším teď "File Scavenger" tak uvidím.
Mistr
Anonymní
OK, já jen že příznaky byly velmi podobné.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0