| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Ivorius Profil |
#1 · Zasláno: 1. 10. 2006, 08:45:58 · Upravil/a: Ivorius
Mám problém s myší, která se mi při startu pc detekuje jako klávesnice. Mám tede dle správce hardware 2 klávesnice a žádnou myš, což je hloupost. Koupil jsem si klávesnici Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 CZ a nainstaloval k ní software intellitype pro 5.3 a od té doby mi ta myš blbne. Ta klávesnice je do usb a myš mám v ps2, tak jsem si myslel, že by to mohlo být tím. Koupil jsem tedy redukci usb do ps2, ale ani to nepomohlo. Zkoušel jsem nainstalovat i novější software intelli 5.5, software pro myš PowerScroll eye, ale nic nepomáhá.
Vždycky mi pomůže až restart počítače, kdy se myš správně detekuje a pak s tím již problémy nejsou. Je ovšem značně nepraktické zapnout počítač, počkat až naběhnou okna a pak jej hned restartovat. Nevíte někdo co s tím? |
||
|
Časová prodleva: 11 dní
|
|||
| Stinky Profil |
#2 · Zasláno: 12. 10. 2006, 00:27:09
A co takhle zkusit odinstalovat oblužný SW a zkusit to bez něj? Popřípadě to zkusit připíchnout k jinému pc pokud to bude blbnout i bez toho SW.
|
||
| Ivorius Profil |
#3 · Zasláno: 12. 10. 2006, 20:30:03
Jenže bez softwaru to již nebude multimediální klávesnice :(
|
||
|
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
| Stinky Profil |
#4 · Zasláno: 17. 10. 2006, 23:32:13
Myslel jsem tím jen vyzkoušet, zda neblbne ten SW...
|
||
| Ivorius Profil |
#5 · Zasláno: 18. 10. 2006, 22:12:31
JJ, zkusil jsem celý software odinstalovat, žel stále myš zlobí. Tak teď už fakt nevím co s tím.
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0