| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Linkk Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 11. 2006, 12:05:58
Prosím o radu.
Potřebuji ve wordu napsat tři sloupce vedle sebe . cca 2- 3 cm. Píšu seznam jmen pod sebe. Jak to oddělím. Píšu jména pod sebe, ke konci nevím jak přejít na další sloupek - odstavec a zase pokračovat s psaním pod sebe. Dále potřebuji dát pod text třeba oblohu. Mám v dokumentech fotku. Jak jí vložím na celou stránku. Samostatně jí samozřejmě vložit umím, třebo do prostředka. Jak se dá dát - vložit na celou stránku pod text --- třeba celé žluté pozadí. Díky za rady. Jsem záčátečník. Linkk |
||
| Joker Profil |
#2 · Zasláno: 1. 11. 2006, 12:15:38
Jelikož jste nenapsal jakou verzi Wordu používáte, zde jsou odpovědi pro Word 2003:
Potřebuji ve wordu napsat tři sloupce vedle sebe. sloupce vytvoříte v menu Formát - Sloupce Dále potřebuji dát pod text třeba oblohu. Vožíte na stránku obrázek, klikněte na něj pravým tlačítkem, vyberete "Formát obrázku", záložka "Pozice" a nastavíte "Za textem". Mám v dokumentech fotku. Jak jí vložím na celou stránku. V rozích a středech stran obrázku máte úchyty, jejich tažením můžete měnit rozměry obrázku. Jak se dá dát - vložit na celou stránku pod text --- třeba celé žluté pozadí. V menu Formát - Pozadí vyberete příslušnou barvu pozadí. |
||
| Linkk Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 11. 2006, 16:59:30
Díky za rady a trpělivost.Mám Word 2000
Ale ještě potřebuji................... Takže nastvil jsem ve wordu třeba 3 sloupce. Ale potřebuji třeba po dvou větách v 1 sloupci přeskočit do druhého.Nebo třeba napíšu 2 věty a chci přeskočit ne dojíždět na spodek - začít psát v 3 sloupci třeba jen zase 2 věty. To mi nejde. Jen když dojedu na spodek stránky v prvním sloupci , tak mi automaticky text přeskočí do druhého sloupce. Jak tedy na to s přeskakování mezi sloupci ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx A pak k mému dotazu - Jak se dá dát - vložit na celou stránku pod text --- třeba celé žluté pozadí. V menu Formát - Pozadí vyberete příslušnou barvu pozadí. Vložím třeba žlutou , tak se mi to stránka s textem roztáhne do strany. Nevím jak to nastavit s okrajema stav stránky je po vložení třeba žluté - o do 31 při stavu - zobrazení tisku 75 % . To nechci, chi mít nějaký okraj z klaždé strany. Nevím jak na to. Stav rozvržení tisku je třeba 75 % a pak se mi to celé - stránka roztáhne do maxima. Kliknu dole na rozvržení tisku a žlutá se mi ztratí. Mám pak sice zobrazení jaké chci mít, ale jen bílý podklad. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Díky. Linkk |
||
| Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 1. 11. 2006, 19:41:57
Můžete vyzkoušet ne sloupce, ale tabulky, výsledný kód je sice ukecanější, ale rozvrhne se pohodlněji co kam.
|
||
| Joker Profil |
#5 · Zasláno: 1. 11. 2006, 19:43:09
Linkk
Teď tu nemám MS Office, tak to nemůžu vyzkoušet, ale: Nebo třeba napíšu 2 věty a chci přeskočit ne dojíždět na spodek To by mohlo jít přes vložit - konec ...akorát nevím, jaký konec by se měl vložit. Vložím třeba žlutou , tak se mi to stránka s textem roztáhne do strany. Tak tohle jsem nezaznamenal. |
||
|
Časová prodleva: 11 dní
|
|||
| G30rG3 Profil * |
#6 · Zasláno: 12. 11. 2006, 13:05:02
Prosim jak mam udelat kdyz mam text , ja za nim chci udelat nejake pekne opzadi ale ne barene ale treba njakou krajinu!nvm jak a nvm jestli to vubec jde!Děkuji
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0