Autor Zpráva
24k
Profil *
Dobry den,

ve svete noveho HW se jiz nejaky ten patek neorientuji ( hry uz prakticky nehraju, proto me nezajima ktery procesor je nejrychlejsi a jaka graficka karta udela vice FPS ;-).

Rad bych si zakoupil notebook, ktery sice nebude silenym vykonnostnim dravcem, ale bude mit primerenou pamet, dobry obraz, slusnou grafickou kartu, vydrz minimalne 2.5h , no proste zlata stredni cesta .

Cenove bych se chtel vejit zhruba do tech 25 tisic.

Libi se mi tento NTB -> http://www.alza.cz/notebook-acer-aspire-5101awlmi-d66702.htm , nicmene kolega v praci ma neco podobneho (jeste vyssi typ), a ta leskla obrazovka pres den je fakt HUMUS :(.

Poradite mi nekdo?
Marcus Flintus
ten bych si já osobně nekoupil. poohlédl bych se po něčem lepším, o něco dražším, s jinými parametry výběru.
Marcus Flintus
např. Toshibu...

Intel® Core™ Duo Processor T2250 (1.73GHz, 2MB L2 Cache, 533MHz FSB)
512MB PC4200 DDR2 533MHz SDRAM (512MBx1)
15.4" Diagonal Widescreen XGA display (1280x800)
nVIDIA® GeForce® Go 7300 with 256MB DDR discrete graphics memory
80GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Intel® PRO/Wireless LAN 3945ABG (802.11a/b/g) Intel® Centrino® compliant
Bluetooth® (v.2.0) + EDR
harman/kardon® stereo speakers Premium sound!
DVD SuperMulti drive (+/-R Double Layer) CD and DVD burner, support up to 11 media formats!

za $1,075.20 (tipuju že bez dph)
(i když jak řikám, pro sebe bych sháňel ještě trošku výkonnější model bez kompromisů)
Sonyk
Profil *
Ráda bych se zeptala na radu. Potřebuji notebook nebo možná i PC... vlastně tomu nerozumím. Tak bych jen chtěla poradit co si pořídit. Měla bych mít dálkové připojení na pracovní server a jde mi jen o to mít doma něco na čem budu pracovat. Nechci do toho vrazit moc, ale zase aby to k něčemu bylo. Technické údaje mi nic neříkají. Poradíte mi prosím! Třeba značku, typ a přibližně cenu. Jsem účetní a jde m jen o to, abych z domů mohla pracovat v našem firemním programu.
Děkuji vám všem moc.
S.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0