Autor Zpráva
Sobaku
Profil *
Tak mam tu problem... Internet je pripojeny a vsechno jede. Mohu se pripojit s ICQ, ale IE a ani Firefox mi nechce nacist zadne stranky.. :( nevite cim to bude?
nightfish
Sobaku
špatně nastavená proxy?
Sobaku
Profil *
hmm.... kde se nastavuje proxy?
nightfish
Sobaku
v prohlížeči... v IE je to menu Nastavení -> Možnosti Internetu -> Záložka připojení -> tlačítko Nastavení místní sítě
ve FF je to Nastavení -> Možnosti -> Rozšířené -> Síť -> Nastavení
Sobaku
Profil *
Ne, nic. Vše je tam v pořadku. Včera to ještě fungovalo :( . Nenapadá tě nějaký jiný důvod, proč to nejede?
nightfish
tak jinak...jak se projevuje ta nefunkčnost?
Sobaku
Profil *
ICQ funguje, vsechno ostatni co se napojuje na net ne.
Peca
Nefunkční DNS. Nenastavuješ ji ručně ve vlastnostech síťovky?
nightfish
tak ještě jinak...
co vrátí
ping www.seznam.cz
a co
nslookup www.seznam.cz
?
Michalek
Když místo http://www.seznam.cz napíšeš http://212.80.76.3 otevře se nějaká stránka?

//Dneska se mi nedaří, všichni se ptají dříve než já.
souki
V posledních je tohle zase v módě. Má to na svědomí nějaký trojan. Odesílá spoustu dat a hraje si s DNS, takže funguje jen ICQ a podobně. Doporučuji projet antivirem a ad-awarem
Peca
Prográmek winsockfix by nepomohl? Používám ho v případě, kde net nejede vůbec, ani IP od DHCP se nepřidělí. Btw. má to na svědomí právě ICQ 5 :-)
Sobaku
Profil *
mno... tak jsem to vzdal. Antivir nic nenasel tak reinstaluji Windows :/ dekuji vsem za pomoc.
souki
tak reinstaluji Windows
To je slovo chlapa :o)
"Houstone! máme to problém!"
"Tak se vraťte pro novej raketoplán"
Peca
Zkus ten prográmek. Nic tím nezkazíš :-)
Michalek
Sobaku
Nepřehlížej odpovědi, když už se ptáš. Co třeba ten zmínění ping, nslookup nebo přímé zadání IP adresy?

Ale pokud chceš reinstalovat, tak si reinstaluj. Jen se nediv, že ti to pak zase nebude fungovat, protože je dočasně odstavenej DNS server...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0