Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Michal Kváček Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 8. 2007, 13:21:27
Dobrý den, mám takový problém. Potřeboval bych propojit dva počítače (resp. více, ale u jednoho mi to nejde) na jednom jsou Windows XP HE (tady vše funguje) a na druhém jsou Windows 98 (na tom to potřebuju nastavit). Jedná se o LAN připojení se sdílením souborů v jedné složce, tiskáren, skenerů a internetu. Jednou už toto fungovalo, ale po reinstalaci Windows přestalo. Oba počítače jsou připojeny přes Wireless (WL5460AP v2), takže z počítače do tohodle vede síťový kabel. Na 1. pc funguje všechno perfektně, ale na 2. vůbec. Poraďte mi někdo prosím.
|
||
Casero Profil |
#2 · Zasláno: 2. 8. 2007, 15:59:57
Michal Kváček
Moje zkušenosti: V XP to jde ošmelit i když není stejná pracovní skupina, zatímco v 98 ne. To by mohl být problém. Zkus nastavit stejný název pracovní skupiny. Máš nainstalované podpory pro síť v 98?...Myslím, že implicitně tam nejsou. |
||
Michal Kváček Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 8. 2007, 09:45:49
Stejný název skupiny to nebude, já totiž ten počítač ani nevidim, takže si myslim, že tim to nebude, a podpora pro síť by tam být měla. Prostě jenom nevím, co pozaškrtat, co popřepínat tak, aby to fungovalo.
|
||
Casero Profil |
#4 · Zasláno: 3. 8. 2007, 15:58:12
Michal Kváček
Když nemáš nastavený stejný název skupiny, tak ho ani nemůžeš vidět. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Michal Kváček Profil * |
#5 · Zasláno: 6. 8. 2007, 09:25:17
Stejný název skupiny mam
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
GTi Profil |
#6 · Zasláno: 11. 8. 2007, 00:41:13
Zkus z win98 pres sluzbu "hledání PC" 1xPmyš na ikonku Okolni počitače najít počítač s xpeckama.
Nicméně pokud se chceš připojit z win 98 na počítač s win xp , musí se shodovat jména !!! uživatelských účtů !!! na obou počítačích, jinak sice počítač uvidíš, ale bude to házet form s textboxem o zadání hesla... |
||
Jen tak Profil * |
#7 · Zasláno: 11. 8. 2007, 10:47:31
OT:
Co to je WIN98? Hihi |
||
Casero Profil |
#8 · Zasláno: 12. 8. 2007, 00:32:35
GTi
Nicméně pokud se chceš připojit z win 98 na počítač s win xp , musí se shodovat jména !!! uživatelských účtů !!! na obou počítačích, jinak sice počítač uvidíš, ale bude to házet form s textboxem o zadání hesla... Nikdy jsem nedělal a v pořádku mi vše jelo. Jediné problémy, co mi dělalo spojení 98 a XP bylo NEstejné nastavení pracovní skupiny a nebo nenainstalovaný software. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0