Autor Zpráva
XR
Profil *
Sloučil jsem 2 části disku v PartitionMagic 8.0 a nyní kde mám najít obsah toho 2 disku?
Obsah 1 vidím ale kde je druhý?
Manq
XR
Buď se to nepovedlo a došlo ke ztrátě dat, nebo "někde uvnitř".
swetko
a velkost toho zluceneho disku je sucet tych dvoch? ci nahodou nedoslo len k zmene systemu suborov a nie je to neviditelne pre win.
XR
Profil *
No velikost je součet tech 2, ke ztrátě dat asi nedošlo, jen ty data potřebuju zobrazit.
Když sem to dělal naskočila hláška:Soubory z 2 disku budou přesunuty na 1 disk do složky D.
Teď když tu složku chcu otevří naskočí hláška

C:D není přístupný.
Přístup byl odepřen.

Myslím že ty soubory sou neviditelné pro win ale jak je ted zviditelnit???
Joker
Co zkusit se do toho adresáře dostat pod administrátorem?
XR
Profil *
Jak se zaloguju jako administrator?
Sory ale nikdy sem to nedelal.
XR
Profil *
Jo mám Xp Home SP2.
swetko
ako admin: odhlasit sa-dostanes sa na prihlasovaciu obrazovku a stlacis 2x CTRL+ALT+DEL
BlueRain
Pokud vim, tak si při sloučení dvou disků vybereš složku kam chceš ten part disku přesunout, ale jak si to udělal to nevim...
janix
Profil *
najdi si ovládací panely-> nástroje pro správu->správa počítače-> úložiště->správa disků. Tam najdeš jak je to s tvým diskem. Pozmńáš jestli máš jeden oddíl, spojený ze dvou, nebo dva oddíly s tím, že jeden ti windows nebere.
Backflip
Já mám s takovýmto slučováním od podobných "prográmků" velmi špatné zkušenosti, takže bych se ani moc nedivil, kdyby ti to rozhodilo celej systém (kterej by ti ukazoval jeden oddíl a přitom bys měl dva a do jednoho by ses nedostal). Nejbezpečnější je slučování přímo při instalaci windows.
Str4wberry
Backflip
„Nejbezpečnější je slučování přímo při instalaci windows.“
Ale to musíš smazat (odstraní se) všechna data, nebo ne?
Backflip
No odstraní, ale když si je zálohuješ, nevidím problém!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0