Autor Zpráva
jirikrupa
Profil *
Dobrý den

Řeším následující problém. Po zpuštění počítače se na monitoru objeví stovky písmenek(skoro jako v matrix) které absolutně skryjí, cokoliv se děje za "nimy". V určitý moment, při načítání Windows, se "ledy prolomí" a vytvoří se jakési sloupce mezi nimiž je možno pozorovat, že se něco děje, respektive, že se načítá Windows. Jakmile se donačte, obrazovka se zaplácá těmi písmenky a po chvílí se dokonce vypne monitor a následně i počítač.

Jak na to? Netuším, jak zformátovat disk kupříkladu, když na monitoru vůbec nic nevidím?

Děkuji za případnou pomoc.
Manq
jirikrupa
Vypojit disk a zformátovat ho na jiném PC.
Alphard
pro formát disku bych zkusil Live CD Linuxu, jestli jsou tam ty písmenka kvůli softwarové chybě, mělo by to fungovat
Gekon
jirikrupa
A když vložíš instalační CD/DVD Windows, tak to nepomůže? Ani do BIOSu nevidíš?
jirikrupa
Profil *
to Mang ..obávám se, zda se neponese tento (zdá se, že vir) s tím diskem kamkoliv :):)

To Alphard a Gekon
..já právě nevidím nic a nejsem schopen se dostat ani do setupu..(kde bych nastavil spouštění z CD)
jirikrupa
Profil *
Mám dojem, že se do setupu dostanu, ale nic tam nevidím, jen jakbych posunoval kursor atd. prostě není nic vidět ..a popaměti to nenabootuju.
smajli
jirikrupa
Může to být vadná paměť.
cin
Profil *
Zdravim,
takhle nejak odchazela moje gk geForce 3 Ti, budiz ji krabice lehka.
Iver
Profil *
Mi připomíná můj bývalý monitor. Normálně běhají na 60hz, ale ten můj musel zrovna na 56. Takže po instalaci windows pruhy přes obrazovku, barvy strašný, ani jsem pořádně nic neviděla a musel jsem nainstalovat ovladače a nastavit monitor... docela horor :-D. Radím vypůjčit si na chvíli od někoho monitor.
jaho
To nemusí bejt jenom softwarový problém. Zkuste vypojit disk a znovu zapojit, případně vyreklamovat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0